Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, 10.12.2016 tarihin’de Vodafone Arena’da oynanan Bursaspor maçı sonrası terör saldırısının gerçekleştiği “Şehitler Tepesi” adı verilen yere gelerek karanfil bıraktı. Orman, çarşamba günü 20.30’da Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor ile oynanacak maçın gelirinin şehit ailelerine iletileceğini aktardı.

Fikret Orman’ın açıklamaları:

Alçak saldırıyı tüm camia adına lanetliyoruz

“Bugün burada cumartesi akşamı yaşanan en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan saldırıyı kınamak üzere bir araya geldik. Bursa maçının hemen akabinde fedakar polislerimize yönelik alçak saldırıyı tüm camia adına lanetliyoruz.

Bu saldırıda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü, aynı zamanda kongre üyemiz olan Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası’nda çalışan arkadaşımız Tunç Uncu kardeşimizi kaybetmekten üzüntülüyüz. Bu ülkenin kuruluşunda Çanakkale’den Sarıkamış’a kadar şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir.

Kayserispor maçının geliri şehit ailelerine

14 Aralık Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Kayserispor ile karşılaşacaklarını belirten Orman;

Herkes çarşamba günkü maça parasıyla gelebilir. Kombine biletleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.” dedi.

Editör: TE Bilisim