İstanbul Üniversitesi’nde açıktan ve uzaktan üniversite eğitimi alan öğrenciler için AUZEF sınav sonuçları erişimine açıldı! 11 ve 12 Ocak tarihleri arasında sınava giren yüzbinlerce öğrenci finalleri geçmenin hesabını yapıyordu. AUZEF sonuçlarını gören öğrencilerin bazı sevinç yaşarken, bazıları ise üzüntü yaşadı. Sınav sonuçlarından geçme başarısı gösteremeyen öğrenciler şimdiden “AUZEF bütünleme sınavı ne zaman?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar….

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

Yoğun bir dönemin ardından Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler bütünleme sınavlarının tarihlerini sorgulanıyor. AUZEF bütünleme sınav tarihleri 15 – 16 Şubat 2020 olarak belirlendi.

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

AUZEF SINAVI SONUÇLARI SORGULA

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), öğrencileri 11-12 Ocak tarihlerinde yapılan finallerle ilgili sorgulama ekranı araştırıyor. Sonuçlar üniversitenin resmi adresinden yayımlandı. İşte AUZEF final sınavı sonuçları….

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

AUZEF SINAV SONUÇLARI GEÇME PUANI HESAPLAMA

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl/yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla %40, yarıyıl/yıl sonu sınavının etkisi ise en az %60 ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanır.

Uzaktan öğretim programlarında, Ders Ham Başarı Puanı hesaplanırken derse devam ile ilgili durum, yarıyıl/yıl içi etkinlik puanına %20 ağırlık katsayısı ile etki eder. Sadece bir ara sınavın yapıldığı uzaktan öğretim programlarında yarıyıl/yıl içi etkinliklerin puanı hesaplanırken derse devam durumunun etkisi %20; ara sınavın etkisi %80’dir.

Editör: TE Bilisim