Galatasaray gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Fatih Terim’in raporları doğrultusunda harekete geçen yönetim, ilk olarak Omar Elabdellaoui kadrosuna kattı. Linnes’in milli takımdanda arkadaşı olan Norveçli isim için kıyasıya bir rekabet yaşanacak gibi görünüyor. Manchester City’nin altyapısında yetişen yıldız futbolcu bu sezon oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Peki Omar Elabdellaoui hangi takımlarda oynadı? Galatasaray’ın yeni sağ beki Omar Elabdellaoui kimdir nereli?

İSTİKRARI İLE ÖNE ÇIKIYOR

Norveç Milli Takımı’nda da düzenli forma giyen ve istikrarı ile tanınan 28 yaşındaki sağ bekin piyasa değeri 4.8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Norveç Milli Takımı formasını U15, U16, U17, U18, U19, U21, U23 ve A Milli olmak üzere 8 farklı yaş kategorisinde giymeyi başaran Omar, 2017 Haziran’da kiralık olarak yarım sezon forma giydiği Hull City’de başarılı olamayınca Olympiakos’a geri dönmüştü.

Omar Elabdellaoui hangi takımlarda oynadı? Galatasaray’ın yeni sağ beki Omar Elabdellaoui kimdir nereli?

1991 yılında Norveç’te dünyaya gelen sağ bek oyuncusu, Manchester City’nin altyapısında forma giydikten sonra 2012 yılında Feyenoord’a kiralandı. Tecrübeli oyuncu Hull City ve Olympiakos formaları da giydi. Norveç Milli Takımı ile 44 maça çıkan Elabdellaoui, skor üretme başarısı gösteremedi.

Editör: TE Bilisim