UEFA, Beşiktaş’taki Vodafone Arena yakınında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

UEFA’nın sosyal medyadaki Twitter hesabında yer alan açıklamada, “İstanbul’daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz.” ifadesine yer verildi.

Açıklamada, “Bu korkunç saldırıyı kınayarak Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ve Bursaspor kulüplerine desteklerimizi iletiyoruz.” denildi.

Kulüpler Birliği Vakfı: Hain ve korkak bir saldırıya daha maruz kaldık

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ imzalı yayımlanan açıklamada, “Dün gece, millet olarak 29 şehit verdiğimiz, 166 kardeşimizin yaralanmasına sebep olan hain ve korkak bir saldırıya daha maruz kaldık.” denildi.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Bu saldırıyı düzenleyenler kim olduğumuza, kaç yaşında olduğumuza, nerede oturduğumuza, hangi politik görüşü benimsediğimize bakmaksızın hepimize karşı, tüm Türkiye’ye, milletimize karşı bir suç işledi. Birlik olmak ve birlikte kalmaktan başka seçeneğimiz yok. Bu ülkenin bütünlüğünü terörle bölebileceğini düşünenleri nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza şifa diliyorum.”

Bursaspor ve Beşiktaş taraftarlarından birlik ve beraberlik mesajları

Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Vodafone Arena Stadyumu yakınında, bombalı araçla düzenlenen terör saldırısının ardından sosyal medya hesapları üzerinden terörü lanetleyen, birlik ve beraberlik mesajları içeren mesajlar yayımladı.

Patlamaların hemen ardından Beşiktaş taraftarlarının “Patlamadan 5 dakikayla kurtulan Bursaspor taraftarlarına ve 1 saatle kurtulan bütün taraftarlarımıza geçmiş olsun” temennisine yeşil-beyazlı taraftarlar, “teşekkür” mesajlarıyla karşılık verdi.

Beşiktaş taraftarlarının, “Saldırı nedeniyle otobüslerini kaçırıp İstanbul’da kalan Bursaspor taraftarlarını evimizde ağırlamaya hazırız” mesajları takdirle karşılandı.

Editör: TE Bilisim