Galatasaray ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan forma sırt sponsorluğu anlaşmasının basın lansmanı, Başkan Mustafa Cengiz’in katılımıyla yapıldı.

Galatasaray Başkanı Cengiz, lansmanda gündeme oturacak açıklamalarda bulundu:

Cengiz’in açıklamaladrından öne çıkanlar:

2 YIL İÇİN 18 MİLYON LİRALIK DESTEK

“Madgeburger Sigorta geçen yıl kol sponsorumuzdu. Bu sezon sırta geçtiler. Masrafı tanımadılar. 2 yılda yaklaşık 18 milyon TL destekte bulunuyorlar. 5 milyon TL’si hemen ödendi. Geri kalanı çek olarak verilecek. Sağ olsunlar.

KOMBİNE AÇIKLAMASI

Kombinelerle ilgili başlangıç yapak istiyoruz ama kombine aracılığı yapan kuruluşumuz maçlar oynanmadığı durumda iade talepleri olacağını belirterek zorluk çıkartıyor. Bizim sözleşmemiz gereği kombine ve locada maçlar seyircisiz olsa bile hak talep etmeyeceklerine dair taraftar taahhüdü var. Diğer kulüplerde var mı bilmiyorum ama bizim sözleşmelerde var. Loca satışlarını yapıyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah maçlar seyircili oynanır.

FEGHOULİ’NİN FIFA’YA BAŞVURDUĞU İDDİASI

Haberi ben de okudum. Yanlış. Nisan’dan beri ödememe diye bir durum yok. Öyle olsa 3 ay geçtiği için fesih hakkı doğar. Cezayir gazetesinin bunu yazması haberin doğru olduğu anlamına gelmez. Yanlış bilgi almışlardır.

MENSAH ÜZERİNDEN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME

Kayserispor ile hiç konuşmadım. Hiçbir transfere direkt girmedim. Galatasaray’da kültür böyle. Ben de konuşulanları Abdurrahim Bey’e sordum. İzin almadan futbolcuyla konuşmuşuz. Baktık ki biz değil, futbolcu bize gelmiş. Bizim bir teklifimiz yok. Arkadaşlarımız Kayserispor’u aramış, görüşmek için. Futbolcu Beşiktaş ile anlaşmış dedik. ‘Hayır biz sizden teklif bekliyoruz dediler’ 2.8 milyon euro vermişler. Bizim böyle bir paramız var ama harcayamayız. En yüksek harcama limiti bizde ama dikkatli kullanıyoruz. Sen paraları saçıp ardından bana limit aç diyemezsin. Başları sıkışıncaya kadar ‘Bas bas paraları Leyla’ya.’ sonradan para bitti limit açın.

FİYAT ARTIRMAYA GİRMİYORUZ

Rakip kulüplerimize saygı duyuyorum. Kimse bizi har vurum harman savunmaya alet edemez. Biz bu duruma alet olmayız. Örnek olmak durumundayız. Abdurrahim Albayrak Mensah için aradı. Beşiktaş ilgileniyorsa biz çekiliyoruz dedi. Biz fiyat arttırmaya girmiyoruz. Bizde yazılı belgeler var ama kimseyi utandırmak istemiyoruz. Mensah’a, Beşiktaş’a, Kayserispor’a başarılar diliyoruz. Biz elimizdeki parayı harcayamayız.

Editör: TE Bilisim