Sezon başında İngiliz ekibi Fulham’dan büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Süper Lig’e ve Galatasaray’a bir türlü ayak uyduramayan Michael Seri’ye talip çıktı. Fransız ekibi Olympic Lyon, oyuncu için kulübü Fulham’a resmi teklifte bulundu.

FULHAM ANLAYIŞ İSTEDİ

Orta saha hattını güçlendirme adına çalışmalara başlayan Sportif Direktör Juninho Pernambucano’nun Seri’yi kafasına koyduğu ifade edilirken, Fransız devinin Galatasaray’dan ayrılmak yönündeki talebini Fatih Terim’e ileten Seri için Fulham’a 12 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Bu sezon Championship’te 4. sırada bulunan Londra ekibinin görüşmelere devam ettiği kaydedilirken, İngilizlerin Sarı-Kırmızılı kulüple de masaya oturduğu ifade edildi. Fulham’ın ortaklarından Tony Khan’ın Türkiye’de mutsuz olan Seri’yi Lyon’a satmak için Galatasaray’dan anlayış beklediği belirtildi.

18 MİLYON EUROLUK OPSİYONU VAR

Galatasaray Seri’yi kiralarken kontratına 18 milyon euroluk ‘satın alma opsiyonu’ koydurmuştu. Buna karşın Sarı-Kırmızılıların oyuncunun performansı da dikkate alındığında bu rakamı vermesi zor gözüküyor. Her 3 kulüp Seri konusunda temaslarını sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim