FOX TV’de izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal bu sefer dış seslendirmen olan mikser ile gündeme geldi. Program takipçileri seslendirmenin kim olduğunu çok merak edip sıkça araştırmaya başladı. Ünlü seslendirmen sanatçının kim olduğunu siz değerli okurlarımız için derleyip haberimizde yer verdik. Peki, Zuhal Topal’da mikser kim? Zuhal Topal’la Sofrada Mikser (dış ses) kimdir? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

ZUHAL TOPAL’DA MİKSER KİM? ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA MİKSER (DIŞ SES) KİMDİR?

Zuhal Topal’la Sofrada programının takipçileri yarışmacıların yanı sıra programın dış sesi nam-ı değer Mikser’ini sık sık internet üzerinden araştırıyor. Televizyon izleyicilerinin sesine aşina olduğu bu isim, tecrübeli seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel olduğu ortaya çıktı.

PEKİ AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966 tarihinde dünyaya geldi. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmaktadır.

Sıkça konuştuğu ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu sayılabilir. Genellikle seslendirme yaptığı karakterleri kötü, sapık, komik, sorunlu adamlar oluşturmaktadır. Daha sonra Uçankuş programında şimdiye kadar ekranın dışında gizemli bir ses kalan Aydoğan Temel, ekranın karşısına çıktı ve bu programı sundu.

Aydoğan Temel, 2011 yılında vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi adlı sinema filminin senaryosunu yazarak baş rolünde oynadı. Ayrıca 2010 yılında Atv’de yayınlanan Yalancısın Sen isimli dizide oynadı.

Editör: TE Bilisim