İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi’nin 2021 yılı ilk toplantısında CHP zihniyetinin ‘yasakçı’ olduğunu vurguladı.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Göksu, CHP’nin yasaklarını ve uyguladığını mobbingleri anlattı. Göksu, İSMEK’te başörtülü kadınlara yapılan hakaretlere ve işten çıkarmalara da değinerek şu ifadeleri kullandı:

“CHP’nin şimdilerde özgürlük havarisi kesildiğine bakmayın. Geçmişte “ikna odaları” adı altında, genç kızlarımıza baskı yaptılar, mobbing uyguladılar, başlarını açmak için zorladılar. Açmayanları okullarından attılar. Bugün atanan rektörleri siyasî olmakla suçlayanlar bilsinler ki, bu CHP var ya bu CHP… İkna odalarının mucidi Nur Serter’i, milletvekili, tarihin en büyük yasakçısı eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz’ü CHP Genel Başkan danışmanı… Üniversitesinin kapısında bekleyip başörtülü kızları içeri almayan Mustafa Akaydın’ı Belediye Başkanı yaptı. Şimdi görüyoruz ki yıllar geçmesine rağmen değişmediler. İBB’de fırsatını bulur bulmaz, İSMEK’te yine aynı şeyi yaptılar. CHP’li yöneticiler, İSMEK’te başörtülü kadınlara hakaret ettiler, mobbing yaptılar, işten çıkardılar.”

Editör: TE Bilisim