MasterChef 2020 TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yarışmacılar programdan birinci olarak ayrılmak için kıyasıya mücadelesini sürdürürken ekran başındaki izleyiciler de her bir adayın biyografisini detaylıca araştırmaya devam ediyor. Programa katıldığı günden bu yanan dikkatlerin üzerine çekildiği yarışmacılardan biri olan Tanya Kilitkayalı da hakkında en çok sorgulama yapılan isimlerden biri. Peki, MasterChef Tanya nerede çalışıyor, memleketi neresi? Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Detaylı bilgi haber metninin devamında yer almakta…

MasterChef Tanya nerede çalışıyor, memleketi neresi? Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Masterchef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında ve öğretim görevlisi. Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020 Türkiye programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılıyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümün mezunu olan Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel lezzetler hazırlıyor.

Masterchef Tanya Kilitkayalı’nın  kolundaki dövmeler Mehmet Şefin dikkatini çekmişti.

Tanya Kilitkayalı’nın Instagram adresi; @tanyakilitkayali

Yarışmacının 60 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Editör: TE Bilisim