PlayStation 5 Türkiye fiyatı ne kadar, Kaç TL? Amazon Türkiye bugün Sony’nin beklenen yeni nesil konsolu PlayStation 5’i satışa çıkıyor. Sony‘nin yeni nesil konsolu maalesef sınırlı sayıda satışa çıkarılacak. Özellikle koronavirüs salgınında sonra büyük rağbet gören oyun konsolu dünya genelinde ki çok yoğun talep nedeniyle halen ön sipariş ile satılıyor. Amazon Türkiye’de satılacak olan PS 5’in fiyatı ise görenleri şok ediyor. Peki, PlayStation 5 Türkiye fiyatı ne kadar, Kaç TL?

PLAYSTATİON 5 SATIŞA ÇIKIYOR! FİYATI ŞOKE ETTİ…

Amazon Türkiye bugün Sony’nin beklenen yeni nesil konsolu PlayStation 5’i satışa sunuyor. Amazon.com.tr, Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in sınırlı sayıda stoklarla bugün satışa sunulduğunu duyurdu.

Uzun süredir beklenen oyun konsolu; gelişmiş tetik hissine sahip DualSense oyun kolu, 120 fps’e kadar video çıkışı sağlayan 4K çözünürlüğü, 4K UHD Blu-ray oynatıcısı, özel üretim AMD Zen 2 CPU @ 3.5 GHz işlemcisi, AMD RDNA 2 grafik kartı ve 16GB DDR6 RAM hafızası ile kullanıcılarına eşsiz bir oyun tecrübesi imkanı tanıyor.

Playstation 5, aynı zamanda PS Plus Collection ile PS4 oyunlarını oynama şansı ve yeni hızlandırılmış arayüzü ile çok daha hızlı yükleme zamanlarını kullanıcıların beğenisine sunuyor.

PLAYSTATİON 5 TÜRKİYE FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Yeni nesil oyun konsolu Playstation 5’in Amazon.com.tr’de 11.299,00TL ve ₺11.600,00 TL’den satışa konuldu.

Satın almak için linki tıklayabilirsiniz!

Editör: TE Bilisim