Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sözcü gazetesinin ‘2020 felaketleri listesi’ne Ayasofya Camii’nin açılışını koymasını, “Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın” sözlerini hatırlattı.

MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIK!

Peşinden de 24 Haziran 2018’deki seçimlerde yüzde 52,59 oy alan Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Sözde Cumhurbaşkanı” ifadesini kullandı.

Halkın çoğunluğunu alarak yönetime gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı skandal ifadelere imza atan Kılıçdaroğlu’na İletişim Başkanı Fahrettin Altun sert peki gösterdi. Altun resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında sarf ettiği sözler dolayısıyla özür dilemesi gerektiğini söyledi.

“KILIÇDAROĞLU ACİZLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Altun, tepki çeken ifadeler karşısında şu ifadeleri kullandı: Kemal Kılıçdaroğlu Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza “sözde Cumhurbaşkanı” demek her şeyden önce milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Yalan, iftira ve hakaret siyasetin değil siyasetsizliğin ve acziyetin göstergesidir.

Editör: TE Bilisim