Anadolu mutfağının sevilen lezzetlerinden Kağıt Kebabı tarifi, sağlıklı yemek tarifleri listemizde yer almakta. Bugün de yediden yetmişe beğeniyle tüketilen Kağıt Kebabı tarifi yapılışına yazımızda yer veriyoruz. İşte, Bugün ne pişirsem, Akşama ne pişirsem diyenlere 4 Kasım 2020 Çarşamba günü için kolay yemek tarifi önerisi; Kağıt Kebabı tarifi! Malzeme listesi ve Kağıt Kebabı nasıl yapılır sorusunun detayları yazımızın devamında…

En güzel ve pratik yemek tariflerini dirilispostasi.com/haberleri/yemek-tarifleri bu bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

Bugün akşama ne pişirsem; Kağıt Kebabı tarifi, malzemeleri

Kağıt Kebabı tarifi malzemelerini ve yapılışını sizler için derledik. İşte Kağıt Kebabı tarifi hakkında bilinmesi gerekenler!..

Kağıt Kebabı tarifi için gerekli olan malzemeler;

Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk eti 1 su bardağı haşlanmış bezelye 1 büyük boy kabak (küp küp doğranmış) 4 mini patates (dilimlenmiş) 10 adet arpacık soğan 1 baş sarımsak 1 tatlı kaşığı ev yapımı organik domates salçası 1 tatlı kaşığı ev yapımı organik biber salçası 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber, pulbiber

Kağıt Kebabı nasıl yapılır?

Kağıt Kebabı tarifini hazırlamak için öncelikle salça, zeytinyağı, tuz, karabiber, pulbiberi bir kasede karıştırın. Hazırladığınız sosla tavukları ve sebzeleri güzelce harmanlayın. Karışımı 4 eşit parçaya bölün ve pişirme kağıtlarına pay edin. Üzerini kapatacak şekilde kağıtları kenarlarından kıvırarak şeker paketi gibi hazırlayın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirip sıcak olarak servis edin.

Afiyet olsun!..

Editör: TE Bilisim