Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde yaşanan olayda iki aile arasında silahlı çatışma yaşandı.

Diyarbakır’da aralarında önceden husumet bulunan iki aile arasından cadde ortasından silahlı çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada baba ve oğlu yaralanırken, diğer aileden baba ve iki oğlu ise olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdiler. Polis ekipleri şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Sözlü saldırı silahlı çatışmaya döndü

Olay, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Göçmenler Caddesi üzerinde meydana geldi. İki aile arasında önceden yaşanan husumet silahlı çatışmaya dönüştü. Hacı Ö. ile oğlu Aydın Ö., Caddede yürüdükleri sırada önceden aralarında husumet olan Vedat A., ile Oğulları Barış A. ve Welat A., karşılaştı.

Kurşun yağmuru!

Aralarından önceden yaşanan husumet nedeniyle cadde ortasında tartışan aileler daha sonra bir birlerine silah çekerek cadde ortasından çatışmaya başladı. Yaşanan silahlı çatışmada Hacı Ö., ile oğlu Aydın Ö., vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlar nedeniyle yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahalle esnafı kurşunlardan kaçtı

Olayı gerçekleştiren kaçan Vedat A., ile oğulları Barış A. ve Velat A.’nın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatırken, silahlı kavga sırasında seken kurşunlar bir işyerinin kepenklerine isabet ederek ardından camdan içeriye girdi. O sırada işyerinde bulunan esnaf ise kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtulduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim