Show Tv yayın akışı 4 Nisan Cumartesi günü en çok araştırılan sayfalardan biri oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı diye merak eden takipçiler sık sık konuyu araştırıyor. Ordu’nun muhteşem doğal güzellikleri eşliğinde eğlenceli bir romantik komedi keyfi yaşatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam var mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Nisan Show Tv yayın akışı detayları ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam var mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm yayınlanacak mı?

Show Tv’nin beğeniyle izlenen eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekranlarda izleyicisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yeni bölümde, Kuzey’in mutlu sonlu sandığı inzivası, gittikçe trajik bir hal almaktadır. Kuzey’in kurtulmak için, Yıldız’a kavuşmak için attığı her adım onu başka bir felakete sürüklemektedir.

Herkes seferber olmuş Kuzey’i ararken, Kuzey’in umutları tükenmek üzeredir. Belki de masal tersine dönecek ve bu sefer kırmızı saçlı Rapunzel, prensini kurtaracaktır. O olmazsa, ölümüne pampası gelip kurtaracaktır kesin. Sefer’in kalbi temizdir ve onu nerede olursa olsun bulacaktır.

4 Nisan Show Tv yayın akışı!..

06:15 Demet Akbağ ile Çok Aramızda

08.15 Hayat Güzeldir

10:00 Cumartesi Sürprizi

13:00 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu

14:30 Kalbimin Efendisi

16:30 Güldüy Güldüy Show Çocuk

18:45 Show Ana Haber Hafta Sonu

20:00 Kuzey Yıldızı İlk Aşk (27. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim