CHP Gençlik Kolları yöneticisiyken İBB şirketlerinden İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK) A.Ş.’de görevlendirilen Saffet Dağbakan’ın Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimi sırasında Twitter hesabından yaptığı paylaşım tepki topladı. Bu paylaşımda Dağbakan’ın “Son Dakika: TSK yönetime el koyduğunu açıkladı ve gelen bilgiye göre RTE asker tarafından gözaltına alındı” yazdığı ortaya çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre; Vatandaşlar Dağbakan hakkında işlem yapılmasını talep etti. Dağbakan’ın paylaşımın altına “Twiti hâlâ silmemiş Devlete kafa tutan bi Cüretkar daha. İyi kendini ifşa etmiş” şeklinde yorumlar da yapıldı.

İMAMOĞLU’NA ŞİKAYET ETTİLER

Tepkiler üzerine Saffet Dağbakan, profil fotoğrafında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çekilmiş fotoğrafı olan Twitter hesabını kapattı.

İmamoğlu yönetimi tarafından işten çıkarılanlar ise “İBB mağdurları” adıyla yaptıkları paylaşımlarda “Sayın Başkan ne zamandan beri darbeye sevinecek kadar alçalan bu şahısları İBB bünyesinde çalıştırmaya başladınız! Korkunca hesabı kapattı. Böyle ödlek adamlar ile yol yürünmez! Bir şey yazıyorsan arkasında duracaksın”, “Bu arkadaşa bu bilgi nereden gelmiş? Sayın Cumhurbaşkanımızın darbeciler tarafından gözaltına alındığını kim söylemiş? Ya siz sorun yada biz soralım hesabını!” şeklinde mesajlar yazdı.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdiği akşam, sosyal medya hesabında terör örgütünün propagandasını yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözaltına alındığı yalanını servis eden Saffet Dağbakan’ın İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.’de (İSBAK) görev yaptığı ortaya çıktı.

Saffet Dağbakan, paylaşımında şu ifadeler yer vermişti:

“Son Dakika: TSK yönetime el koyduğunu açıkladı ve gelen bilgiye göre RTE asker tarafından gözaltına alındı.”

SOSYAL MEDYADAN İBB’YE TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları, skandal paylaşımın yapan Saffet Dağbakan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmasına tepki gösterdi. İşte o tepkiler:

Ömer Karakaş: “Her yerinden pislik akıyor İBB”

İsmail Çakır Akhisar: “Rabbim görendir bilendir yazıklar olsun onlara başlarına gelecekten habersiz fukaralar rabbim tuzak kuranların en hayırlısıdır inşallah”

Cemre Altınkaya: “CHP iyice yoldan çıktı”

Selim Bayraktar: “Bunun adı vicdansızlık ve ihanettir!”

CHP’li İBB’den “Şemsi Paşa Camisi”nde tepki çeken çalışma!

Gündem

Habere Git

CHP’li belediyeden 6 kişinin katiline müdürlük: Temizlik işlerinden sorumlu

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim