Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin bulunduğunu açıklaması ülkenin dört bir yanında coşkuyla karşılandı. Tarihin en büyük keşfi olan müjde kamuoyunda geniş yankı bulurken, siyaset dünyasından bir kısım yine sessiz kalmayı tercih etti.

Dünyanın gözü Karadeniz’de! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “müjde”si basında geniş yankı buldu

Dünya

Habere Git

“SEVİNME DUYGUSUNUN “NASİP” OLMASINI DİLİYORUZ”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’de eksen değişikliği oluşturacak adıma ilişkin sessiz kalanlara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Çelik, “Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz varolsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun.” ifadelerini kullandı.

“KARAVATAN MAVİVATAN VE GÖKVATANIMIZDA HAKLARIMIZI TAVİZSİZ KORUYORUZ”

Çelik açıklamasına şöyle devam etti; 

Milletimiz özlemlerine kavuşsun, ülkemiz dünya devi olma yolunda ilerlemeye devam etsin, her bir insanımız sevinsin, gayretimiz ve duamız bunun içindir.Aziz milletimiz, hürriyetine, bağımsızlığına ve tüm varlıklarına bedelini sonuna kadar ödeyerek sahiptir. Zorluklara karşı yılmadan mücadele ederek dimdik ayaktadır. Herkesin sırt döndüğü mazlumlarla ekmeğini ve suyunu paylaşan bir yüreğe sahiptir.

Karadeniz’de ortaya koyulan gayret, Akdeniz’de verilen mücadele, milletimizin varlığı ve geleceği içindir. Elde edilen her sonuç tek tek milletimizin her bir ferdinindir. Elde edilen her hayırlı sonuç hak edilmiştir. Bedeli ödenmiştir.

Demokratik kazanımlarımızı gasbetmek isteyenlere, Cumhurbaşkanımızı gayrı meşru yollarla hedef alanlara, milletimizin iradesine göz dikenlere her gün ayrı bir cevap veriyoruz. Karavatan, mavivatan ve gökvatanımızda haklarımızı tavizsiz koruyoruz.

Bu ülke için gayret etmek ve bu ülke için sevinmek büyük bir onurdur. Milletimizin sevincine ortak olmak büyük bir ayrıcalıktır. Bu millet insanlığı sömüren değil, insanlık umudunu inşa edendir. Sevinci ve özlemleri tüm insanlık içindir.

Bu bir son dakika haberi.

Ayrıntılar Güncellenecek…

Editör: TE Bilisim