Adana Mersin tren saatleri aralığı, 06:00 ila 23:30 olarak belirlenmiştir. Adana Mersin tren saatleri kapsamında ilk sefer 06:00’da yapılır. Son sefer ise gece 23:30’da gerçekleşir. Karşılıklı 28 sefer düzenlenirken, toplamda 56 sefer ile gün tamamlanır. Adana Mersin tren seferlerinde istasyon sayısı ise 9 olarak belirlenmiştir.

Adana Mersin Treninin Hareket Saatleri Nelerdir?

Adana Mersin treninin kalkış saatleri şu şekildedir:

Adana Mersin Tren Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Adana Mersin treninin bilet ücretleri hakkında detaylar şöyledir:

Adana’dan Mersine Gidiş: Tam 7.5 TL, öğrenci 6.25 TL, gidiş-dönüş bileti ise; 12 TL olarak ücretlendirilmiştir. Adana’dan Tarsus Durağına Gidiş: Tam 5.5 TL, öğrenci 4.5 TL, gidiş-dönüş 9 TL olarak ücretlendirilmiştir. Adana’dan Yenice Durağına Gidiş: Tam 4 TL, öğrenci 3 TL, gidiş-dönüş 6 TL olarak fiyatlandırılmıştır. Adana Mersin trenine aylık abonmanlık ücreti ise; tam 150 TL, öğrenci için 120 TL olarak fiyatlandırılmıştır.

Adana Mersin Arası Trenle Kaç Dakika?

Adana Mersin tren yolculuğu dakika süresi, 70 dakika olarak ifade edilir. Mevcut uzunluğu 67 kilometre olan hat 1 saat 10 dakikada tamamlanır. Hat üzerinde günde 15 bin yolcu taşınmaktadır. Hat 9 farklı istasyona uğrar.

Adana Mersin Tren İstasyonları Nelerdir?

Adana Mersin tren durakları şöyledir:

Adana, Şakirpaşa, Şehitlik, Zeytinli, Yenice, Tarsus, Huzurkent, Taşkent, Karacilyas, Tırmıl, Mersin,

Adana’dan biniş yapılan tren ile sırasıyla bu istasyonlara ulaşım sağlamak mümkündür.

Adana Mersin Tren Seferleri Başladı Mı?

Adana Mersin tren seferlerinin başlaması hakkında kamuoyu ile paylaşılan her hangi bir açıklama bulunmamaktadır. Covid 19 sebebi ile alınan önlemler kapsamında bölgesel ve hızlı tren seferleri durdurulmuştur. Seferlerin tekrar başlamasına ilişkin net bir tarih açıklamaTCDD tarafından henüz yapılmamıştır.

Trenle Adana Tarsus Arası Ne Kadar Sürer?

Trenle Adana Tarsus arası yolculuk süresi, 45 dakika olarak ifade edilir. Ulaşım için Adana Mersin tren seferi tercih edilir. Adana’dan yola çıkan tren Mersinden 4 istasyon öncesinde Tarsus’a uğrar. Bu kapsamda Adana Tarsus arası 41 km’lik mesafe 45 dakikalık yolculukla tamamlanır.

Tarsus’a ulaşım için Adana’dan en erken sabah 06:00 itibari ile trene binme imkanı bulunur. Son olarak Mersin istasyonuna varış yapan Adana treni ile en geç 23:15 saatinde Tarsus’a ulaşım sağlama şansı bulunur. Bu saatlerin haricinde öğlen yolculuğu yapayı tercih edenler, 12:00’da, akşam üstü yolculuk edecekler ise; 15:15 veya 16:10 saatlerinde Adana’dan Tarsus’a, Adana Mersin treni ile ulaşım gerçekleştirirler.

Adana Mersin Treni Rezervasyon Numarası Nedir?

Adana Mersin treni rezervasyon telefonu

, ‘’ 0322 453 31 72 ‘’ olarak belirlenmiştir. TCDD danışma hattına bağlı olarak hizmet veren rezervasyon numarasından, ileri tarihli yolculuklar için yer ayrılır. Rezervasyon işlemleri için hattın 05:30 ila 21:30 saatleri arasında aranması gerekir. Adana Mersin tren saatleri kapsamında yapılacak seferler için rezervasyon talepleri mesai saati haricinde kabul edilmez.

Benzerler içerikler:

TCDD Tren Saatleri

İzmir Denizli Tren Saatleri

Ankara İstanbul Hızlı Tren Saatleri

İskenderun Mersin Tren Saatleri

Mersin Adana Tren Saatleri

Aydın İzmir Tren Saatleri

Denizli İzmir Tren Saatleri

2021 Tren Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Güncel

Habere Git

Editör: TE Bilisim