Acun Ilıcalı’nın yakın dostları arasında yer alan Levent Bozkurt vefat haberiyle yıkıldı. Instagram paylaşımında arkadaşı Bozkurt’un ölüm haberini vermesi ardından sosyal medyada Levent Bozkurt kimdir aralarında ne gibi arkadaşlık bağı var gibisinden çokça araştırma yapıldı. Peki, Levent Bozkurt kimdir? Levent Bozkurt neden öldü? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

ACUN ILICALI’NIN PAYLAŞIMI

Ilıcalı paylaşımında “İyilik delisi, güzel kalpli, benim sevgili dostum. Paylaştığımız güzellikleri, bana olan desteğini, gülen gözlerini hiç unutmayacağım. Hayatımda çok az insan için herkesin bu kadar güzel konuştuğunu duydum. O kadar güzel bir sevgi dağı bıraktın ki arkanda eminim karşılığını göreceksin. Sen benim gerçek dostumsun ve hep kalbimde yaşayacaksın.” İfadelerini kullandı.

LEVENT BOZKURT KİMDİR?

Emlak satış ve geliştirme işleri ile uğraşan Bozkur, Miami’de sevilen bir iş insanı olarak biliniyordu. 2010 yılından bu yana bölgede ticari işler yapan Bozkurt, emlak alanında da çalışmalar yapmıştı.

Başarılı iş insanı sosyal medya hesabı üzerinden daha önce Acun Ilıcalı, Fatih Terim, Roberto Carlos, Murat Boz ve Nusret gibi isimlerle çektirdiği fotoğrafları paylaşmıştı.

Editör: TE Bilisim