Doğuş Çabakçor kimdir, nereli? Doya Doya Moda programın jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? Moda severler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda programı yarışmasında önceki hafta bir jüri açığı oluşmuştu. Yeni jüri üyesi olarak belirlenen Doğuş Çabakçor’un kim olduğunu araştıran vatandaşlar arama motorlarına sıkça sorular soruyor. Peki, Doğuş Çabakçor kimdir, nereli? Doya Doya Moda programın jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? İşte tüm detaylar…

TV8’de hafta içi her gün yayımlanan ve moda tutkunlarının ekran başına geçip büyük bir ilgiyle izlediği fenomen moda yarışması Doya Doya Moda’da ünlü isim Kemal Doğulu geçen hafta jüri üyeliğinden ayrılmak zorunda kaldığını söylemiş, gözyaşlarıyla programa veda etmişti.

DOĞUŞ ÇABAKÇOR KİMDİR, NERELİ?

TV8’in gündüz kuşağında reyting rekorları kırdığı moda yarışması Doya Doya Moda’da yeni jrüi üyesi belli oldu. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in jüri üyesi olarak görev yağtığı ve yarışmacıları kıyafetlerinden oluşturdukları kombinlerle değerlendirmeye aldıkları yarışmanın yeni jürisi ünlü müzisyen ve DJ Doğuş Çabakçor oldu.

Uğurkan Erez’in tanıttığı Doğuş Çabakçor, Doya Doya Moda’daki jüri üyeliğine geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken, şimdilik herhangi bir yorumda bulunamayacağını söyledi. Ünlü DJ, böylelikle 29 Aralık 2020 tarihinde yayımlanan yeni bölümde ilk kez jüri üyeliği yapacak olan Çabakçor bu heyecanı ilk kez yaşamış oldu.

DOYA DOYA MODA PROGRAMIN JÜRİSİ DOĞUŞ ÇABAKÇOR KİMDİR?

Türkiye’nin ‘ünlü DJ’leri arasında gösterilen Doğuş Çabakçor 5 Mart 1987’de başkent Ankara’da dünyaya geldi. 15 yaşında başladığı çalışma hayatının yanısıra fen lisesini bitirip, işletme bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda dağ bisikletçiliği yaptı. Şu an ise DJ’lik ile uğraşmaktadır. Onu şöhrete ulaştıran ise bu mesleği oldu denilebilir. Küçük yaştan bu yana gösterdiği azim, çalışkanlık ve hedeflerine ulaşma hırsı onu bu günlere getirdi.

12 Mayıs 2012’de Babası Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları’nın başkanı olan Enver Yücel’in kızı Begüm Yücel ile evlendi. Bu evliliğinden Aslan ve Kaplan olmak üzere iki çocuğu bulunuyor. Doğuş Çabakçor kendisine ait Youtube kanalında ise yüz binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. 33 yaşındaki DJ, Aralık 2020 tarihinde TV8’deki moda yarışması Doya Doya Moda jüri üyeliği yapmaya başlamıştır.

Editör: TE Bilisim