İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ve koronavirüse karşı alınan yeni tedbirler kapsamında belirli saatler içerisinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Sokağa çıkma kısıtlaması vakitlerinde bileti olan yolcuları ilgilendiren açıklama ise Türk hava yollarından geldi.

THY’den yapılan açıklamada “20 Kasım 2020 Cuma günü itibariyle uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarından uçuşu bulunan tüm misafirlerimiz muaf tutulacaktır.” denildi.

THY’nin sosyal medya hesabından yapılan duyurunun devamında, ” Misafirlerimiz kısıtlama sürecinde yapılacak kontrollerde uçuşa dair bir belge (mobil biniş kartı veya bilet ekran görüntüsü) ibraz ederek ulaşımlarını sağlayabileceklerdir.” denildi.

Açıklamada ayrıca konuyla ilgili güncel gelişmeleri ve duyuruların THY’nin web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından takip edilebileceği ifade edildi.

UÇUŞ BELGELERİNİ UNUTMAYIN!

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada ise, hafta sonu yasak saatlerinde uçuşu olan yolcuların uçuş belgeleri ile havalimanlarına ulaşım sağlayabileceği belirtildi.

Konuya ilişkin Üstün açıklamasında, “Değerli misafirlerimiz; Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim