Yurtiçi kargo takibi, fiyat hesaplama, kurye çağırma ve şube sorgulama gibi işlemler firmanın internet sitesi üzerinden gerçekleştirilir. 1982 yılından bu yana hizmet veren Yurtiçi kargo ülkenin dört bir yanına yönelik kargo iletimi yapmaktadır. Bu sayede tüm gönderiler zamanında ve sorunsuz şekilde teslim edilmektedir. Gönderiye ait hareketler, nerede olduğu ve ne zaman teslim edileceği ile ilgili tüm bilgilere gönderi sorgulama ile ulaşılabilir. Firmanın ülkemizde en iyi kargo hizmeti veren isimler arasında yer alması sebebiyle gönderi hareketleri her dönem yoğun olup bunlar online olarak takip edilebilir.

Yurtiçi Kargo Gönderi Takibi Nasıl Yapılır?

Yurtiçi kargo gönderi takibi ile hem yurt içi hem de yurtdışı kargoların hepsine ait bilgilere ulaşılabilir. 880’den fazla şube ile hizmet veren Yurtiçi kargo dünyanın her yerine kargo götürmektedir. Bununla ilgili sorgulama yapabilmek için göndericisi ya da alıcısı olunan kargoya ait gönderi/awb kodu kullanılır. Şubeden teslimlerde bu kod verilen teslim kağıdının sağ üst köşesinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra kayıtlı kişi numarasına gönderil ile ilgili kod ve diğer bilgiler de kısa mesaj olarak gönderilmektedir. Böylece kargonun teslim edilmesine kadar tüm hareketler internet üzerinden görüntülenebilir.

Yurtiçi Kargo Gönderi Sorgulama Yöntemleri

Yurtiçi kargo gönderi sorgulama yöntemleri müşteri hizmetleri, takip numarası ile online sorgulama, kargom nerede uygulaması gibi seçeneklere ayrılır. Müşteri hizmetleri ile sorgulama yapabilmek için 444 99 99 telefon numarası aranır ve kayıtlı bilgiler ile işlem yapılabilir. Mobil uygulama ile sorgulama yapmak istenildiğinde ise önce Google Play Store ya da App Store üzerinden Yurtiçi kargo uygulaması indirilir. Uygulamada üst kısımda yer alan gönderi sorgula sekmesine takip numarası yazılarak kargoya ait bilgiler listelenebilir.

Tanıtım ve Reklam Ajansı: https://medyatics.com

İlginizi Çekebilir:

Yurtiçi kargo Çalışma Saatleri

Editör: TE Bilisim