Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, hizmet kalitesini artırarak müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine daha hızlı yanıt verecek dijital dönüşümün adımlarını hızlandırdı. Bu kapsamda dijitalleşmenin getirdiği avantajları daha fazla kullanabilmek amacıyla 2019 yılında başlatılan büyük dönüşümün ilk adımı, yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile atıldı. İş yönetimi süreçlerine yeni nesil teknolojileri entegre etmek, finansal süreçlerin yönetimi ve standardizasyonu sağlayarak kaynakların daha verimli şekilde yönetmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında şirketin iş süreçleri SAP S/4HANA ile dijitale taşındı. Yapılan geçişle şirket, S/4HANA teknolojisinin sunduğu deneyimlerden ve çözümlerden yararlanarak hizmet kalitesini yenilikçi teknolojilerle artırmayı hedefliyor. Geçiş projesinin tamamlanmasıyla beraber Emin Grup Yönetim Kurulu açıklamalarda bulundu.

EMİNEVİM YENİLİKÇİ İHTİYAÇLARA YENİ NESİL TEKNOLOJİLERLE CEVAP VERECEK

Hızlı bir büyümenin ve büyümenin getirdiği bazı ihtiyaçların, yeni teknolojilere olan gereksinimleri kaçınılmaz hale getirdiğini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, şirketin dijital alanda yürüttüğü çalışmaları şöyle anlattı: “Bilgi teknolojilerinde CobiT’i esas alarak olgunluk seviyemizi önemli oranda artırmak ve tüm bilgi teknolojileri süreçlerimizi bu esas doğrultusunda yeniden yapılandırmak, son iki yıldır çok önem verdiğimiz ve vermeye devam edeceğimiz kritik bir odak alanımız oldu. Bu konuda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bununla beraber geleneksel sistemlerin yetersiz kaldığı bu noktada Türkiye’de 128 şube ile hizmet veren bir şirket olarak biz de günümüzün gerekli koşullarını uygulayarak şirketimizi geleceğe hazır ediyoruz. Bugün de akıllı işletme olma vizyonumuz doğrultusunda bir adım daha attık ve başarısı tüm dünyada kabul görmüş ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijital dönüşümü gerçekleştirdik. Global bir marka olma yolunda attığımız bu adımla kendimizi geleceğe hazır hale getirirken şirket olarak yenilikçi ihtiyaçlara daha hızlı karşılık verebileceğiz.”

SAP S/4HANA teknolojisine geçişin başarıyla gerçekleştiğini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün, dünyadaki dönüşüme uyum sağlama gerçeğiyle hareket ettiklerini ifade ederek, “Daha güçlü olmak, Türkiye’de ve dünyada rekabetçi gücümüzü artırabilmek için dijitalleşmeye önem veriyoruz. Bu kapsamda da hizmet kalitemizi artıracak SAP S/4HANA teknolojileriyle önemli bir adım attık ve dijital yolculuğumuzda önemli bir aşama kaydettik. Kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlayan, hata oranını en aza düşüren ve pek çok işlemi otomatik hale getiren SAP S/4HANA modelinin sürdürülebilir bir büyüme için katkı sağlayacağına inanıyoruz. “dedi.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Büşra Üstün ise “Yaklaşık 11 ay gibi bir sürede tüm iş süreçlerimizi SAP sistemine taşıdık ve pek çok açıdan önemli katkılar sağlayan bu modeli kendi sistemimize entegre ederek aktif hale getirdik. İş süreçlerimizde hız, esneklik ve kolaylık sağlayarak, gereksiz iş yükünü önleyip verimliliği artıran SAP S/4HANA ile güçlü bir dijital altyapıya kavuşmuş olduk. Günümüzün ihtiyaçlarına göre yeni nesil teknolojileri sistemlerimize entegre etmeye ve onlardan daha çok yararlanmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

EMİNEVİM Hakkında

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, Türkiye’de 128’den fazla şube ve 2 binden fazla çalışanla hizmet vermektedir. Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 30 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 175 binden fazla kişinin tercihi olmuştur.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi olan Eminevim, kişilere istediği ilden beğendiği evi alabilme imkanı sunarak Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin uğrayacağı ilk adres haline gelmiştir.

Türkiye’nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay yaklaşık 2 bin 500 kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren Elbirliği Sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, yüz binlerce kişinin ihtiyaçlarını ekonomik ve gelir grubuna göre sunulan uygun çözümlerle karşılamaya devam etmektedir.

Daha detaylı bilgi için www.eminevim.com sayfasınız ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim