E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS girişi nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilerin velilerini bilgilendirmek amaçlı ve öğrencilerin işlemlerini kolayca yapabilmesi için uygulamaya alınan e-Okul sistemi koronavirüs salgını sonrasında en çok aranılanlar arasında yer alıyor. Uzaktan eğitim alan öğrencilerin notları ve bilgileri veliler tarafından araştırılıyor. Peki E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS girişi nasıl yapılır? İşte E Okul öğrenci giriş

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞ! E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın https://eokulyd.meb.gov.tr/ internet adresi üzerinden e-Okul sistemine erişebilirsiniz. Belirlenen adreste sol ekranda “Yönetim Bilgi Sistemi” sağ ekranda ise “Veli Bilgilendirme Sistemi” yer alıyor. Öğrencilerin ve velilerin sisteme giriş yapabilmeleri için “Veli Bilgilendirme Sistemi” yazan kutucuğa tıklamaları ardından ise ekranında istenilen bilgileri girmeleri gerekiyor.

E OKUL VBS ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Sisteme erişim sağladıktan sonra sol ekranda yer alan kategoriler ile istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

E-OKUL MOBİL UYGULAMALARI

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne sadece bilgisayar üzerinden değil, aynı zamanda Android ve iOS platformlardan da takip edebilirsiniz. Cihazınızın işletim sistemine ait olan uygulama mağazasından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulamasını cihazınıza indirebilir ve aynı işlemleri mobil platformlardan da takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim