TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef 2020 Türkiye’de bu akşam veda heyecanı var. Haftanın eleme potasına giden 6 isminden biri programa bu akşam veda edecek. Takipçiler programıjn sonucunu merakla berklerken yarışmacıların hayat hikayelerini araştırmaya devam ediyor. Katıldığı günden bu yana ilginç açıklamaları ve şaşırtan tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başaran isimlerden biri de MasterChef Barbaros Yoloğlu oldu. Takipçiler Barbaros nereli, kaç yaşında, eski hali nasıldı gibi soruların yanıtını araştırıyor. Peki, Master şef Barbaros kimdir, yaş ve boyu kaç? Masterchef Barbaros nereli, nerede çalışıyor? Barbaros’un eski halini görünce çok şaşıracaksınız!

Master şef Barbaros kimdir, nereli ve nerede çalışıyor?

Barbaros Yoloğlu, yarışmaya katıldığı ilk günlerde söylediği ‘Benim yaptığım yardımları herkes zannetmesin ki yardım ediyorum. İstemediğim biri varsa, yanlış da yönlendirebilirim. Strateji gerektiren bir yer. Ona göre gardınızı alın’ cümleleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı. İşte yarışmacının hayatı…

Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. MasterChef Barbaros yarışmaya Bodrum’dan katılmaktadır.

Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapıyor. Mutfakta et ürünleri konusunda çok daha iyi olduğunu söyleyen yarışmacı her konuda iyi olduğunu vurguladı.

Final turunda ikinci grupta yer alan MasterChef Barbaros Yoloğlu, ilk karşılaşmayı kazanan 9. yarışmacı olmuştu.

MasterChef Barbaros’un boyu, yaşı ve kilosu

1,80 cm boyundaki Barbaros Yoloğlu 78 kilodadır. MasterChef Barbaros 26 yaşındadır.

Barbaros Yoloğlu’nun Instagram adresi

MasterChef Barbaros’un Instagram adresi; @barbarosyologlu

Yarışmacının Instagram’da 59 binden fazla takipçisi bulunuyor. Barbaros Yoloğlu ise 427 kişiyi takip ediyor.

MasterChef Barbaros’un eski halini görünce çok şaşıracaksınız!

Barbaros Yoloğlu’nun eskiden çok kilolu olduğu ve daha sonra bir hayli kilo verdiği ortaya çıktı. İşte Barbaros’un ilolu hali!

Editör: TE Bilisim