DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2021? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSI) 63 memur alımı için gerekli olan şartları açıkladı. Bunan göre en az 70 KPSS puan merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzerine memur alımı yapılacak. Peki, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2021? İşte DSİ personel alımı başvuru ekranı

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI!

Devlet Su İşleri 63 Memur Alımı Yapacak! Devlet Su İşleri merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere farklı illerde ve farklı kadrolarda 63 personel alımı yapılacaktır.

Başvurular 11 Ocak 2021 ile 20 Ocak 2021 tarihleri arasında http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe gönderecekleri için bir çıktı almaları zorunludur.

Devlet Su İşleri 63 Memur Alımı İlanının tam metni için tıklayınız.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İnşaat Mühendisi, Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği, Makine Mühendisi, Harita Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği veya Hidrojeoloji Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Elektrik – Elektronik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi, Maden Mühendisi, Meteoroloji Mühendisi kadrolarında alım yapılacaktır.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR 2021?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmak.

Yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak.

Devlet Su İşleri 63 Memur Alımı İlanının tam metni için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim