Survivor yarışmacılarının boy, yaş, meslek, memleket bilgileri ve yaşam öyküleri araştırılmaya başlandı. Dominik’te hazırlanan zorlu parkurların iddialı kahramanları kıran kırana mücadelelerine başladı. Şampiyonluk için mücadele eden adayları ekranı başında takip eden izleyiciler, destekledikleri isimler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri de Sena Özdemir oldu. 10 yaşından bu yana atletizmle ilgilenen Sena Özdemir’in biyografisi araştırılıyor. peki,Sena Özdemir’in boyu kaç, aslen nereli? Survivor Sena Özdemir kimdir, ne iş yapıyor? Detaylar yazımızın devamında…

Sena Özdemir’in boyu kaç, aslen nereli? Survivor Sena Özdemir kimdir, ne iş yapıyor?

Sena Özdemir, 2001 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 19 yaşındaki Sena Özdemir’in babası Balıkesirli annesi ise Bulgaristan göçmeni.

Lise öğrenimini Atatürk Spor Lisesi’nde tamamlayan Sena Özdemir 10 yaşından beri atletizm yapıyor. 100-200 metrede çeşitli Türkiye dereceleri olan Sena Özdemir’in liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğü var.

Şu anda da İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olan Sena Özdemir, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

Editör: Emre Şentürk

e-mail: [email protected]

Editör: TE Bilisim