Dünyanın yaradılışından bu yana dönem dönem salgın hastalıklar kendini göstermektedir. 2020 yılında ise Çin’de bir salgın hastalık kendini göstermiş ve kısa bir süre içinde hem ülkemize hem de diğer dünya ülkelerine yayılmıştır. Korona virüs üzerinde farklı araştırmalar ve çalışmalar yapılsa da virüsün henüz önüne geçişmesi mümkün olmamıştır. Bu nedenle uzmanlar virüsten korunmak adına mutlaka sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesini önermektedirler. Özellikle virüse yakalanan veya yakalanmayan herkesin mutlaka maske kullanması gerekir. Cerrahi maske, kullanımı herkes tarafından kullanılmalıdır. Sadece 65 yaş üzeri kişiler değil, diğer yetişkinlerin ve çocukların da maske kullanımı yaparak kendilerini koruma altına almalılardır.

Cerrahi maske kullanırken sadece ağzı ve burnu kapatmak elbette yeterli olmayacaktır. Bununla beraber, daha düzgün ve düzenli kullanımına da özen göstermek gerekir. Çünkü yanlış kullanım veya eksik kullanım hiçbir şekilde, kişilere fayda sağlamaz. Bu nedenle maske kullanım kurallarını en ince detaylarına kadar bilmenizde fayda vardır. Cerrahi maskelere ek olarak n95 maskeler de oldukça fazla kullanılmaktadır. Çünkü n95 maskeler, diğer maske çeşitlerine göre daha fazla koruyucu özelliklere sahiptir. Bu nedenle kalabalık mekanlarda çalışma gibi durumunuz varsa n95 maske tercih edebilirsiniz.

N95 Maske Nedir?

N95 maske, kişilerin mevcut çalışma ortamındaki tozları, partikülleri, virüs ve diğer bakterileri ağzı ve burundan uzak tutmaya yarayan, özel üretime sahip maskelerdir. N95 maske filtre özelliği sayesinde oldukça faydalıdır. Özellikle doktorlar için, hemşire, diğer sağlık çalışanları ve yoğun insan kalabalığında çalışan kişiler için önerilmektedir. Bu tür maskelerde terleme, nefes alamama ve cilde tahriş etme gibi durumlar yaşanmaz. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Bu nedenle n95 maske çeşitleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Virüsten koruma oranı ise diğer maskelere göre daha fazladır. Bu nedenle pek çok kişi korona virüsünden korunmak adına n95 maske kullanımı yapılmaktadır. Maske sadece korona virüse karşı korumaz, buna ek olarak tozdan, zararlı bakterilerden ve çeşitli alerjik reaksiyonlara karşı da koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle hem iş yerlerinizde hem de sokaklarda yürüyüş yaparken bu tür maske tercihinde bulunabilirsiniz.

Maske Çeşitlerinin Önemi Nedir?

Maskeler farklı seçeneklerde üretilip, insanların kullanımına sunulmaktadır. Burada maskelerin çeşitli olmasının nedeni ise kişilerin yüz yapılarına ve koruyuculuk özelliklerine karşı koruma sağlamasıdır. Sabomar.com adresinde farklı çeşitli maskeleri bulabilirsiniz. Kendinize fiyat ve diğer uyumluğu konusunda tercih yaptıktan sonra hemen siparişlerinizi verebilirsiniz. Hastane ve sağlık sektöründe aktif olarak çalışan kişilere daha çok n95 maske kullanılması tavsiye edilir. Bu tür maskeler, için siteden hem tek paket halinde hem de toptan bir şekilde ürün satın alabilirsiniz. Sizler için en iyi ürünleri, kaliteli ve uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. Sizler için onlarca farklı maske çeşitleri sunulur.

Full Ultrasonik Maskelerin Özellikleri Nelerdir?

Eğer virüse karşı kendinizi korumak isterseniz, mutlaka iyi bir maske kullanımı yapmanız gerekir. Özellikle sağlık çalışanı iseniz, bu konuya ekstra özen göstermenizde fayda vardır. Full ultrasonik maskelerin özellikleri ise diğer maskelere göre cildin korunmasına daha fazla yardımcı olur. Eğer hassas bir cilt yapısına sahipseniz bu tür maskeleri tercih edebilirsiniz. Çünkü cilt üzerinde her hangi bir şekilde tahrişe ve kızarıklığa neden olmaz. Üstelik cildin en iyi şekilde nefes almasını sağlar. Kapalı alanlarda ve yaz günlerinde  kullanıma oldukça uygundur. 3 kat yüzeye sahip ( 3 katlı maske ) olduğu için virüs ve bakterilerin ağız ve burun yolu ile vücuda geçmesini engeller, hava geçirgenlik özelliğine sahip olduğu için temiz havanın her daim cilt üzerine ulaşmasına yardımcı olur. Lastik bağcıklara sahip olduğu için kolayca kullanılabilir. Oldukça pratik bir şekilde takıldığı için çok uğraşmanıza ve maskeye çok dokunmanıza da gerek kalmaz. Full ultrasonik maskelere meltbown isminde bir kumaştan üretildiği için normal kumaşlara göre daha fazla koruma sağlar. Özel dokusu sayesinde insan sağlığını en iyi şekilde korumaktadır. Bu özel dönemlerde kullanılabilecek en iyi maske çeşitleri arasında yer alır. Maskelerde özel dikiş sistemleri uygulandığı için dikişler insan yüzüne zarar vermez ve gün içinde kaşıntı yapma gibi bir durum ile sizi karşılaştırmaz. Seçebileceğiniz en iyi maske çeşitleri arasında yer alır. Sabomar.com adresinden tercih edebileceğiniz bu maskeleri hem perakende hem de toptan satın alabilirsiniz. Özellikle bir iş yeri sahibi iseniz veya maske gibi medikal ürün satışı yapıyorsanız, siteye giriş yaparak hemen toptan siparişlerinizi kolay ve uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

Alacağınız her ürün kargo ücreti olmadan kapınıza kadar getirilir. Sitede, diğer online sitelerde olduğunun aksine kolay ödeme seçenekleri ve güvenli ödeme sistemleri de mevcuttur. 10 yılı aşkındır sektörde hizmet veren sabomar’dan hem sağlık alanında kullanmak üzere çeşitli terlik ve  iş ayakkabılarının yanında rengarenk ve çeşit çeşit maskelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu sitede her ürün için detaylı açıklamalara da yer verilmiştir. Yani ürünlerin özelliklerini satın almadan önce özellikleri ve kullanım bilgileri hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim