MEB tarafından geliştirilen EBA üzerinden uzaktan eğitim gören öğrenciler yoğunluktan ötürü büyük sorun yaşayınca EBA ve Zom koordineli sistem geliştirilerek dersler Zoom üzerinde işlenmeye başlandı. Dersine girmek isteyen öğrencile sorun ile karşılaşınca sorunun nasıl çözüleceğini merak ediyor. Peki, Zoom uygulaması hatası ne demek? Zoom uyarısı ‘please wait for the host to start this meeting’ çözümü nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

ZOOM UYGULAMASI HATASI NE DEMEK?

Zoom uyarısı olan “please wait for the host to start this meeting” kelimesi, ev sahibinin bu toplantıyı başlatmasını bekliyorum manasına gelmektedir.

Peki bu hatayı almamızın sebebi nedir, tüm detaylarına bakalım. Bu arada bu hatanın ardından This is a recurring meeting if you are the host log in to start this meeting hatası meydana gelmektedir, ona da bakalım.

ZOOM UYARISI “PLEASE WAİT FOR THE HOST TO START THİS MEETİNG” ÇÖZÜMÜ NASIL YAPILIR?

İlk olarak Zoom uygulamasından tamamen çıkın. Daha sonra internet bağlantınızı kontrol edin DNS değiştirebilirsiniz ya da modeme reset atın ve 5 dakika bekleyin. Sonra uygulamaların güncel olduğunu kontrol edin. Son olarak ise uygulamaya tekrar giriş yapın.

Editör: TE Bilisim