EXXEN TV ne zaman açılıyor? EXXEN TV aylık üyelik ücreti ne kadar kaç TL? soruları platformu heyecanla bekleyen kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Türkiye’nin dijital yayın platformu EXXEN TV yakın zamanda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken içinde yer alacak dizi, film ve programlar ile platformun ücreti bilgisi netleşti. Peki, EXXEN TV ne zaman açılıyor? EXXEN TV aylık üyelik ücreti ne kadar kaç TL? İşte detaylar…

EXXEN TV NE ZAMAN AÇILIYOR?

Exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Yayın hayatına Ocak 2021 itibarı ile başlayacak olan EXXEN TV ile ilgili detaylar şu şekilde; Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz.

EXXEN TV AYLIK ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR KAÇ TL?

Acun Ilıcalı dijital platformlara adımını atıyor. 1 Ocak’ta yayına başlayacak EXXEN’de yayınlanacak içeriklerin bir bölümü açıklandı. Henüz Exxen’in fiyatı belli değil ancak platformda reklamlı ve reklamsız olarak iki farklı tipte abonelik seçeneği olacağı belli oldu. Reklamlı paketin aylık 8 TL, reklamsız paketin aylık 30 TL olacağı tahmin ediliyor.

Exxen’in mobil uygulamaları hazırlandı. 1 Ocak’tan itibaren Exxen.com’dan ya da  iOS ve Android cihazlardan seyredebileceğiz. Acun Ilıcalı, Exxen’i Netflix’e rakip olarak çıkarmadığını, içerik türünün farklı yapıda olduğunu ifade ediyor. Exxen, gün içerisinde kısa süreli izlemelik eğlence programlarına da ev sahipliği yapacak. Bazı YouTuberlar yüksek prodüksiyonlu içeriklerini bu platformda yayınlayacak.

Exxen’de yayınlanacak içeriklerin bazıları duyuruldu. @exxentr resmi Twitter hesabı tarafından duyurulan içeriklerin tamamını aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim