Survivor 2020’nin en çok merak edilen isimlerinden biri olan Yasin Obuz sık sık farklı konularla gündem olmaya devam ediyor. 8 Temmuz 2020 Çarşamba akşamı ekranlara gelen konsey toplantısında, yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı ile Yasin Obuz ve Cemal Can Canseven arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Yasin Obuz’un yaptığı açıklamanın ardından Acun Ilıcalı bile şaşkınlığını gizleyemedi. Cemal Can Canseven ise Survivor başlamadan hemen önce Instagram’dan kaldırılan fotoğrafının hikayesini ilk kez dün akşam anlattı…

Survivor Yasin’den gündem olan açıklama!

Cemal Can Canseven: Buraya gelmeden önce yeğenime, ‘dayın o kupayı sana getirecek’ diye söz vermiştim.

Yasin Obuz: Cemal Can kupadan bahsederken aklıma bir şey geldi. Instagram’da bir resim paylaşmıştı, ‘o kupayı buraya istiyorum’ diye. Takipçilerim, Cemal Can’ın paylaşımın altına beni etiketlemişti. Cemal Can’a daha gelmeden salça olmuştum.

Acun Ilıcalı: Senin salça olmadığın oldu mu hiç?

Yasin Obuz: Şakalaşmıştık, ciddi değildik. Takipçilerim bunun şaka olduğunu anlamamıştı. Fotoğrafı splam’lamışlardı, otomatik olarak Instagram’dan kalkmıştı.

Cemal Can Canseven: Heyecanla Survivor 2020’ye seçilmişim, senelerdir uğraştığım yerdeyim. Bir tane fotoğraf attım, o kadar güzel cümleler yazdım. Sonra bir anda araya Yasin faktörü girdi.

Yasin Obuz: Kardeşim benim suçum yok. Ben kimseye saldırtmadım. Takipçilerim, ‘daha şimdiden şampiyon’ yazamazsın diye spam’lamışlar. Sonra Cemal can’la DM’den konuştuk.

Cemal Can Canseven: Olan fotoğrafa oldu ama ben Yasin’i kazandım.

Survivor yarışmacısı Yasin nereli, kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç?

Yasin Obuz’un boyu: 1.83 Yasin Obuz’un memleketi: Diyarbakır Yasin Obuz’un yaşı: 21 Kasım 1988 (32 yaşında) Yasin Obuz’un kilosu: Önceki kilosu 92.1 olan Yasin Obuz şuanda 71,6 kilo (İki ayda tam 20,5 kilo veren Yasin, Survivor tarihinde en çok kilo veren yarışmacı olarak rekor kırdı.)

Survivor Yasin Obuz kimdir?

Yarışmada yirmi kilodan fazla kaybeden yarışmacıyı merak edenler, Survivor Yasin nereli, kaç yaşında, kaç kilo verdi sorularını araştırılmaya başladı. İşte Survivor Yasin Obuz hakkında merak edilenler…

21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da doğan Yasin Obuz’un küçük yaşlardan itibaren spor ile yakından ilgilendi. 1998 yılında lisansı çıkan Obuz amatör ve profesyonel olarak futbola macerasına atıldı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü mezunu olan Obuz üniversite yıllarında fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Daha sonra eğitim yıllarının son dönemlerinde yemek yapmaya merak salan Yasin Obuz, kendisini aşçılık alanında geliştirdi.

Yemek yapmaktan keyif aldığını belirten yarışmacı farklı kültürlerin mutfağını öğrenmek için 20 ülkeye yolculuk yaptı. Farklı yemek kültürlerini tecrübe edinen yarışmacı TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı yemek yarışmasına katıldı. Yasin Obuz’un hareketleri ile sosyal medyada bir çok kişi tarafından konuşulan isim haline geldi.

Editör: TE Bilisim