Bu yıl koronavirüs pandemisine karşı alınan tedbirler kapsamında okulların kapanmasıyla 23 Mart 2020 tarihinden itibaren TRT – EBA işbirliğiyle uzaktan eğitim sistemine geçilmişti. Bu süreçte yürütülen eğitim porgramıyla ilgili öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik bir anket düzenlendi. YEĞİTEK tarafından hazırlanan sistemde öğrenciler “uzogrenci” bağlantısı üzerinden, diğer hedef gruplar da yine belirli internet sayfaları üzerinden kendileri için hazırlanmış soruları yanıtlayarak EBA uzaktan eğitim içerikleri ve detaylar hakkındaki görüşlerini beyan edecekler. Peki, çevrimiçi kazanım değerlendirme anketi, SurveyMonkey öğrenci anketi nedir? YEĞİTEK SurveyMonkey veli anketi katılım ekranıburada! Gerekli bilgiler için haber metnimizi inceleyiniz…

SurveyMonkey öğrenci anketi nedir? YEĞİTEK SurveyMonkey veli anketi katılım ekranı burada!

Corona virüsün Türkiye’de de görülmeye başlanmasıyla okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek 23 Mart’tan itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve TRT işbirliğiyle, uzaktan eğitim modeline geçilerek öğrencilerin eğitimlerini TV ve internet aracılığıyla sürdürmesi sağlanmıştı.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK), 23 Mart 2020’de başlatılan uzaktan eğitim süreciyle ilgili öğrenci, veli ve eğitimcilerin görüşlerini almak amacıyla bir anket hazırlattı.

Dijital ortamda doldurulacak anketlerde araştırmaların isimleri, araştırmada kullanılacak ölçme aracının internet bağlantı adresi ve anketi dolduracak oaln hedef gruplar belirtildi. Her hedef grup için ayrı ayrı hazırlanan anketlerde, öğrenci ve veliler için 22, yöneticiler için 27, öğretmenler için ise 28 soru yer alıyor.

Söz konusu anketlere 3 Temmuz 2020 tarihine kadar aşağıdaki linklerden erişerek görüşlerinizi belirtebilirsiniz;

SurveyMonkey ÖĞRENCİ anketi ekranı için tıklayın!

SurveyMonkey ÖĞRETMEN anketi ekranı için tıklayın!

SurveyMonkey YÖNETİCİ anketi ekranı için tıklayın!

SurveyMonkey VELİ anketi ekranı için tıklayın!

Editör: TE Bilisim