MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yarışacak 16 kişilik ekibin belirlenmesi için artık son günler. TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar üst tura çıkmak için büyük gayret gösteriyor. Verilen mücadelenin neticesinde tansiyon giderek artıyor. Yarışmayı yakından takip edenler ise 13 Ağustos Perşembe günü MasterChef 2020’de kimin birinci olduğunu araştırıyor. Peki, 13 Ağustos MasterChef 2020’de kim birinci? MasterChef 2020 kadrosuna giren 12. yarışmacı kim oldu? Bu soruların yanıtı haberimizde…

13 AĞUSTOS PERŞEMBE MASTERCHEF 2020’DE FİNAL TURUNU GEÇEN 12. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef 2020’de bu akşam şefler yarışmacılardan Vişneli köfte hazırlamalarını istedi. Bu yemeği yapanlardan Ebru, Eray, Gülşah, Kayhan, Arem ve Celal son altıya kaldı. Bu isimlerden 4. defa son 6’ya kalan Eray Akuygur bugünün birinci oldu.

MasterChef 2020’de bu akşam en başarılı tabağı şeflere sunan Eray Aksungur oldu. Masterchef Eray Aksungur, daha önce üç defa 2. olmuştu. Eray bu akşam mısırın anan ürün olduğu yemekte birinci oldu ve MasterChef önlüğünü beline takıp balkona çıktı.

MASTERCHEF ERAY KİMDİR, NERELİ? ERAY AKSUNGUR KAÇ YAŞINDA?

23 yaşındaki Eray Aksungur, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul ve Bodrum’da çeşitli otellerde aşçılık yapan Eray Aksungur, son olarak ise Bolu’daki bir otelde çalışmaya başladı.

Eray Aksungur, yıllar önce Show TV’de yayınlanan ve Danilo Zanna’nın da jüri olduğu Lezzet Akamedisi’nde yarıştı. Yarışmaya Bolu’dan katılan ve bir otelde aşçılık yapan 23 yaşındaki Eray Aksungur ise tarhanaya bulanmış, taze ıhlamurlu levrek yaparak yarışmıştı.

Masterchef Eray final turunu geçip 16 kişilik kadroya girdi.

Editör: TE Bilisim