İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Berat Albayrak’la ilgili paylaşımda bulundu.

ARKADAŞIM, DOSTUM…

Bakan Soylu mesajında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde beş yıl boyunca aynı kabinede güçlü ve Büyük Türkiye için kritik bir dönemde birlikte çalıştığımız arkadaşım, dostum sayın Berat Albayrak’a ülkem Milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bir diğer açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Altun yaptığı açıklamada “Görev süresi boyunca hem enerji hem ekonomi alanlarında yaptığı çok değerli hizmetler dolayısıyla sayın Dr. Berat Albayrak’a en içten dileklerimle şükranlarımı sunuyor, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan sayın Lütfi Elvan’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevden af talebinin kabul edildiğini bildirmişti.

Açıklamada af talebinin sağlık sorunları nedeniyle olduğu ifade edilmişti.

Editör: TE Bilisim