AÖL sınav giriş yerleri açıklandı! Yüzbinlerce öğrenci AÖL sınavına gireceği yeri öğrenmek için araştırma yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açıköğretim Lisesi sınavlarına katılacak öğrencilerin sınav giriş belgelerini erişime açtı… Sınav giriş yerleri, belgeler nasıl öğrenilir? İşte AÖL sınav yerleri açıklamasının ardından en çok araştırılan Açık Lise sınav giriş yerleri, belgesi sorgulama işlemleri detayları…

AÖL sınav yerleri açıklandı! Açık Lise sınav giriş yerleri, belgesi sorgulama

Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB) yayımlanan 2019-2020 iş takvimine göre; AÖL 2019-2020 eğitim dönemi, 1. dönem sonu sınavları 07- 08 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak.

Sınavlar Cumartesi ve Pazar günleri, sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda gerçekleştirilecek.

Her oturum için öğrencilere 150 dakika süre tanınacak.

Sınava girişte gerekli olan belgeler

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrenciler geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklar.

Sınav Giriş Belgesi sorgulama ekranı

7-8 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2019/1 dönemi Açık Öğretim Lisesi sınavına katılacak öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) internet sitesi üzerinden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim