Sezon biter bitmez Loris Karius’u Liverpool’a geri gönderecek olan Beşiktaş’ın, her ne kadar yerli kaleci arayışına koyulsa da maliyeti düşük bazı kaliteli yabancı eldivenlerle de ilgilendiği ortaya çıktı.

FİYATI BİLE BELİRLENDİ

Başakşehirli Volkan Babacan, Fenerbahçeli Harun Tekin ve Kayserisporlu Silviu Lung gibi isimleri gündemine aldığı iddia edilen Beşiktaş’ın asıl hedefinin Benfica kalecisi Bruno Varela olduğu öğrenildi. Portekizli eldiven ile prensipte el sıkıştığı belirtilen siyah-beyazlıların transfer için Benfica’ya ön anlaşma gereği 200 bin euro kiralama ücreti ödeyeceği ifade edildi.

GELMEYE ÇOK HEVESLİ

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Ajax’ta Onana’nın arkasında bekleyen ve sadece 3 maçta görev alan Varela’nın Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Bu transfer için daha önce Jeremain Lens, Oğuzhan Özyakup, Isimat Mirin’de yakın ilişkiler kurulan SEG Menajerlik şirketiyle anlaşmaya varıldığı gelen bilgiler arasında.

Benfica’nın altyapısından yetişen 25 yaşındaki Portekizli milli kalecinin şu sıralar piyasa değeri. 2,5 milyon euro olarak gözüküyor.

Editör: TE Bilisim