Maraşlı dizisi konusu nedir? Maraşlı dizisi oyuncuları kimlerdir? ATV ekranlarında başlayan Maraşlı dizisi büyük bir beğeni ve heyecanla izlenilmeye devam ediyor. İzleyicileri ekranlara kilitleyen Maraşlı dizisinin izleyicileri dizinin oyuncuları ve konusunu merak ediyorlar. Dizi hakkında detayları sizler için haberimizde derledik. Peki, Maraşlı dizisi konusu nedir? Maraşlı dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte tüm detaylar haberimizde…

Maraşlı dizisi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Maraşlı dizisi ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizide Maraşlı karakterine Burak Deniz, Mahur karakterine Alina Boz hayat veriyor.

Pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini Arda Sarıgün üstleniyor. İşte dizinin oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Burak Deniz – Maraşlı Alina Boz – Mahur Kerem Atabeyoğlu – Aziz Türel Saygın Saygın Soysal – Savaş Serhat Kılıç – Necati Cemil Büyükdöğerli – İlhan Rojda Demirer – Firuzan Melis İşiten – Dilşad Cihan Yenici – Ozan

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girene kadar.

Türkiye’nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel’in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur’un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur’un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur’un hayatı tehlikededir.

Editör: TE Bilisim