Alibeyköy’de trafik magandası tartıştığı kadın sürücünün araç kaputuna çıkarak camlarını kırdı. Magandanın trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırganlara tepki yağdı.

Taksicilik yaptığı öğrenilen Emre E. (27) 34 TN 2276 plakalı otomobil ile seyir ettiği esnada aracın direksiyonunu Sena Koçak’ın (27) idaresindeki 34 EC 4523 plakalı otomobilin önüne kırdı. Deliye dönen Emre E, Koçak’ın aracının üstüne çıkarak zarar verdi.

VALİ YERLİKAYA HAREKET GEÇTİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Olay, dün akşam saat 20.20 sıralarında Eyüpsultan-Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaşandı. Emre E. isimli bir kişi yol verme konusu yüzünden trafikte sinirlendiği Sena Koçak’a küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Sena Koçak’ın şikayeti üzerine şüpheli Emre E. gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi. Şüpheli Emre E. tekrar gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

“KARIM BAYILINCA KENDİMİ KAYBETTİM”

Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi’nde sorgusu tamamlanan şahıs daha sonra adliyeye getirildi. Adliye girişinde Emre E. gazetecilerin ‘neden saldırdınız’ sorusuna, “Dosyaların hepsi var zaten” diyerek cevap verdi.

Saldırgan Emre E’nin emniyette verdiği ifadesinde, “Karım yeni doğum yapmıştı. Dikişleri patladığı için araca binip yola çıktık. Acele bir şekilde eşimi hasteneye yetiştirmeye çalışırken, önümde seyreden aracın önüne kırdım. Önüne kırdığım araç sürücüsü kadın kornaya basmaya başladı. Bende sinirlenip araçtan indim ve tartışmaya başladık. O esnada dikişleri patlayan eşimin bayıldığını gördüm. Kendimi kaybettim ve aracı üstüne çıkarak zıpladım” dediği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim