Ağustos’un 17’sinde açıklanacağı belirtilen AÖL sınav sonuçları halen açıklanmamasının ardından öğrenciler sınavın neden açıklanmadığını öğrenmek için AÖL iletişim hatlarını araştırıyor. Peki, AÖL iletişim numarası kaç? Açıköğretim Lisesi AÖL telefon numaraları ne? AÖL telefon numaralarını arayarak sınav sonuçları hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar için AÖL iletişim hatları haberimizde yer alıyor.

AÖL İLETİŞİM NUMARASI KAÇ

Açık Öğretim Lisesi okuyan öğrenciler, AÖL telefon numaraları ve AÖL iletişim hatlarını araştırıyor. Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında değerlendirilmesini istediğiniz başvuruları ve merak ettiğiniz soruları MEB Ana Sayfa İletişim bölümünde bulunan MEB Bilgi Edinme Sistemi üzerinden mail yoluyla iletebilirsiniz. AÖL telefon numaraları ve AÖL iletişim hatları kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) “444 0 632” (444 0 MEB) danışma hattını arayarak sorunuza muhattap bulabilirsiniz.

MEBBİM İLETİŞİM MERKEZİ (AÖL İLETİŞİM)

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek. Bu kapsamda, öğretmenler, yer değiştirme işlemleri, maaşlar, ek ders ücretleri, mesleki çalışmaları, eğitim ve öğretim ödeneği, özlük işlemleri, sosyal tesis ve lojman kullanımı, yurt dışı görevlendirmeleri gibi konularda; öğretmen adayları ise ilk atama işlemleri, kadro talepleri gibi Bakanlığın görev alanındaki bütün konularda hizmet alabilecek.

Editör: TE Bilisim