Yaklaşık 2 hafta önde İzmir’de meydana gelen 6,8’lik depremde onlarca can hayata veda etti ve yüzlerçe vatandaşımız da yaralanmıştı. Türkiye, vefat edenlere ağlarken günler sonra kurtarılan Elif ve Ayda bebeğin mucize kurtuluşuyla da büyük bir duygu seli yaşamıştı. Henüz İzmir’de acılar dindirilmeye ve yaralar sarılmaya çalışılırken Ceylin Akçalı adlı TikTok kullancısının çektiği video büyük tepki çekti.

Ceylin Akçalı, şiddetli deprem anında enkaz altında kalan vatandaşların ve Ayda bebeğin yaşadıklarını kurguladığı bir video çekti. Ancak böyle bir konuda çekilen video, ciddiyet ve hassasiyetten uzak bulunarak sosyal medyada tepki yağmasına neden oldu. Peki, İzmir’deki depremle dalga geçen TikTokçu Ceylin Akçalı kimdir? Ayda bebekle dalga geçen Ceylin Akçalı’nın videosu…

İzmir’deki depremle dalga geçen TikTokçu Ceylin Akçalı kimdir?

Ceylin Akçalı, 1995 yılında Lüleburgaz’da dünyaya geldi.

25 yaşındaki TikTok ve YouTube fenomeni Ceylin Akçalı, Instagram hesabını da aktif bir şekilde kullanmaktadır. CeyliA ismi ile YouTube’da da videolar paylaşan Ceylin Akçalı’nın binlerce takipçisi de bulunmaktadır.

Lise öğreniminden sonra ODTÜ Kimya bölümünü kazanan Akçalı, iki yıl sonunda bu bölümden sıkılarak bırakmış ve tekrar LYS sınavlarına girerek Kocaeli Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü kazanmış ve halen İç Mimarlık eğitimini sürdürmektedir.

2014 Perfect Models Of Turkey yarışmasına katılarak finalist olan Ceylin Akçalı, Türkiye’de ilk 13 model arasında yer almaktadır.

İşte Ayda bebekle dalga geçen Ceylin Akçalı’nın videosu…

Ceylin Akçalı’nın söz konusu videoda, kendisini yaklaşık 7 şiddetindeki İzmir depreminde 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda bebeğin ve depremzedelerin yerine koydu.

Editör: TE Bilisim