MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamasında ilk olarak İzmir depremi sonrası CHP’nin deprem vergilerine karşı tutumunu eleştiren Bahçeli, “Devlet tüm imkanlarıyla İzmir halkının yanında olmuştur. CHP’nin tahrikleri nafile bir gayrettir. CHP’nin yalancı sözcülerinin umudu sönmüştür.” dedi.

“Suçlu aramak küstahlık”

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle;

“Hiçbir milli ve manevi konuda milletimize tercüman olamayan CHP bozguna uğramıştır. Haksız yere hükümeti töhmet altında bırakan CHP’nin melanet oyunu bozulmuştur.

İzmir’de 1989 yılından bugüne, bir dönem haricinde, yerel yönetim sorumluluğu üstlenmiş CHP’nin adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp kusur ve suçlu araması küstah bir siyaset kifayetsizliğidir.

CHP’nin provokasyonlarına aldanacak ve kanacak yoktur. Ülkesini kötülemek için bu kadar iştahlı olan dünya üzerinde pek az muhalefet partisi olduğu bir başka acıklı gerçek olarak karşımızdadır.

Siyasetleri enkaza dönenlerin, zillete gömülenlerin, milli birlik ve kardeşlik ruhunu yaralamaları mümkün değildir.”

ABD seçimleri

“ABD başkanlık seçiminin analiz ve yorumu, bize göre isimler bazında değil, Türkiye’nin hak ve çıkarları ekseninde yapılmalıdır.

ABD başkanının kim olacağından çok seçilen kişinin uygulayacağı politikaların çerçevesi, milli varlığımıza etkileri değerlendirilmelidir.”

Editör: TE Bilisim