TV8’in sevilen yarışması MasterChef 2020’de sürpriz konuklar programa renk katmaya devam ediyor. 17 Aralık 2020 Cumartesi akşamı konuk olarak katılan isimlerden biri de Evrim keklik oldu. Kim Milyoner Olmak İster ve Survivor 2020’den tanıdığımız Evrim Keklik’in hayat hikayesi ve biyografisi araştırılıyor. Keklik’in bir TV kanalında magazin programı sunacağı da sosyal medyanın gündeminde. Peki, Evrim Keklik hangi kanalda program yapıyor, hangi programı sunuyor? Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi? Detaylar yazımızın devamında.

Evrim Keklik hangi kanalda program yapıyor, hangi programı sunuyor? Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi?

Survivor 2020’den tanıdığımız Evrim Keklik, hafta içi her gün Uçankuş Tv’de Hayatın İçinden programının sunuculuğunu yapacak.

Evrim Keklik ATV’nin sevilen yarışması Milyoner’de gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Survivor Evrim katıldığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’den 30 bin TL’lik çekle ayrılmıştı.

Survivor 2020 kadrosunda da yer alan Evrim Keklik, orada da başarılı bir performans göstererek yarışmanın sonlarına kadar adada hayat mücadelesine devam etmişti.

Evrim Keklik, 17 Aralık 2020 Cumartesi akşamı yayınlanan MasterChef programına konuk oldu. İzleyiciler de Evrim keklik’in biografisini yeniden araştırmaya başladı.

Bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik, aslen Çankırılı. Survivor 2020 Gönüllüler takımı yarışmacısı olarak da katılan Evrim Keklik, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 29 yaşındaki başarılı yarışmacının boyu 1,67 cm’dir.

Evrim Keklik sportif faaliyetleri ve mesleği; İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başlayan Survivor Evrim, 10 yıl boyunca voleybol kariyerini devam ettirdi.

Ardından Galatasaray voleybol takımına transfer olan Evrim Keklik daha sonra Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında forma giydi.

Yaşadığı omuz sakatlığının tedavisinin uzun sürmesiyle voleybola ara vermek zorunda kalan Keklik, bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimine devam etti.

Üniversitede 4 sene yüzen ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Keklik, 7 yıl süren üniversite eğitiminin ardından 2017’de ailesinin yanına; İstanbul’a geri döndü ve sualtı hokeyine başladı.

Son yıllarda sualtı hokeyiyle ilgilenmekte olan Evrim Keklik, bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğünü sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim