Sen Targun Hatun! Sen ona evlatlar vereceksin, bu sebepten rıza gösteririm bu evliliğe… Bala Hatun, Osman Bey’le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun’la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşamaktadır. Osman Bey, Targun Hatun’un babasını kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun’la ilgili gerçeği öğrenebilecek mi? Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini ele alan Kuruluş (Diriliş) Osman 37. bölüm canlı yayında bu akşam yine heyecan dorukta. Kuruluş Osman 37 bölüm 1., 2. ve 3. fragmanları ile dizinin yeni bölümünü internetten canlı izlemek için ‘Kuruluş (Diriliş) Osman canlı izle! (37. bölüm) ATV ile Kuruluş Osman canlı izle!’ bağlantı bilgileri metnin devamında…

KURULUŞ (DİRİLİŞ) OSMAN CANLI İZLE (37. BÖLÜM) ATV İLE KURULUŞ OSMAN CANLI İZLE!

Kuruluş (Diriliş) Osman 37. bölüm özeti

‘Sen Targun Hatun! Sen ona evlatlar vereceksin, bu sebepten rıza gösteririm bu evliliğe…’

Kuruluş Osman 37. yeni bölümde; Bala Hatun, Osman Bey’le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun’la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşıyor.

Kulucahisar’ı kaybeden Nikola’nın hamlesi ne olacak? Osman Bey, Targun Hatun babasını kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun’la ilgili gerçeği öğrenecek mi?

Ertuğrul Bey, vasiyetini açıklayacak mı? Yavlak Arslan; Geyhatu’nun gerçekleri öğrenmemesi için nasıl bir hamle yapacak? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey’i önüne geçmek için ne yapacak? Hazal Hatun, Dündar Bey’in beylik hayalini canlandırabilecek mi?

‘Allah’ın verdiği canı, Allah’tan başka hiç kimse alamaz!’

Nikola kendisini Yavlak Arslan’ın düzenlediği toplantıda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos’un da yokluğundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi’ni yeniden eline geçiren ve Kayı bayrağını surlara diken Osman Bey, bu başarısıyla Savcı Bey ve Dündar Bey’i telaşa sürüklüyor. Osman Bey’in Kayı Obası’nı ateşe attığını iddia eden Savcı Bey kardeşi ile yollarını ayırırken; Yavlak Arslan, Cerkutay’ın Osman Bey’in eline geçtiğini öğrenince kurduğu tuzağın kendisini vuracağını anlayarak harekete geçiyor.

İşte Kuruluş (Diriliş) Osman 37. bölüm 1., 2. ve 3. fragmanları;

Editör: TE Bilisim