TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’de bu hafta 3’lü düelloda büyük yarışlar yaşanıyor. Her akşam farklı yemeklerle izleyenlere keyifli anlar yaşatan Masterchef’te Emir Elidemir en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu. MasterChef Emir ile ilgili araştırma yapanlar, Masterchef Emir kimdir, nereli, elendi mi? sorularına yanıt arıyor. Masterchef Emir Elidemir’e Mehmet Şef’ten büyük şok!Ayrıntılar haberde..

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Masterchef Emir Elidemir 1994 yılında İzmir’de doğdu. 26 yaşında olan Emir Elidemir, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitimini tamamladı ve 2012 yılında üniversite için mutfağı seçti. Çocukluğundan beri en büyük tutkusu yemek yapmak olan Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. 4 yıllık eğitiminin ardından Emir Elidemir ünlü restoranlarda çalışmaya başladı.

Florida, Amsterdam, Lyon ve İzmir’de staj yapan Emir Elidemir, Michelin yıldızlı 3 restoranda çalıştı. Son olarak New York’ta bir restoranda emek veren Emir Elidemir yarışmaya katılmak için Amerika’dan Türkiye kesin dönüş yaptı.

Editör: TE Bilisim