İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Ocak 2020’de İstanbul Otobüs A.Ş’ye Genel Müdür olarak atanan Ali Evren Özsoy, 7 ay sonra görevden alınmıştı. Özsoy sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu topa tuttu.

“ALLAH BENİ AFFETSİN”

Özsoy açıklamalarında İmamoğlu için şunları söyledi:

“Daha önce de ben ve akrabalarımdan kamuda çalışmak için başvuranlar sırf CHP’li olduğumuz için hüsrana uğramıştık. Ama buna rağmen biz vatandan vazgeçmedik, ülkemizde kaldık kamuda olmasa da ülkemize hizmet ettik. Sonra sen seçilince senin söylemlerine güvendik, dedik ecdadımız Münir Hüsrev Göle CHP’yi kurmuş, sonrasında Büyükbabamız rahmetli Ömer Özsoy Erzurum’da ve sonrasında rahmetli babamız Av Erbaşar Özsoy İstanbul, Erzurum ve Ankara’da bu partiye hizmet vermiş diyerek, sen seçimi kazandıktan sonra arkandan geldik.

7 ay İBB’de hizmet verdim. Eğer bunun bir dakikası vatandaşa hizmet verdiysem helal olsun. Bunun dışında senin ve senin danışman tayfan için verdiğim her dakika haram olsun Allah özellikle oğlum yerine senin için esirgediğim her dakikadan dolayı beni affetsin”

Editör: TE Bilisim