En iyi ses arttırma programı, bilgisayarınızın sesini hiç duymadığınız seviyeye getirebilendir. Düşük ses sorununu ortadan kaldırmak için geliştirilen 7 adet programı bilgileriyle birlikte sizler için tek tek listeledik. Bilgisayarınız için en optimum çalışan ses arttırma programını listemizden seçip kullanabilirsiniz.

1. Breakaway Audio Enhancer

Tüm Windows sürümleriyle uyumlu bir ses arttırma programı olan Berakaway Audio Enhancer müzik ve filmlerin sesini artırmanız için tasarlanmıştır. Programı kurup bilgisayarınızın ses gücünü artırabilir ve daha yüksek ses alabilirsiniz.

Ses Arttırma Programı Breakaway işinizi görür.

Audio Enhancer’i indirmek için https://breakaway-audio-enhancer.software.informer.com/1.3/ adresini kullanabilirsiniz.

2. Boom 3D

Global Delight Apps tarafından geliştirilen bir ses arttırma programıdır. Özellikle Windows sistemlerde en iyi performansı vermektedir. Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı toplamayı başaran Boom 3D ayrıca MacOS ve IOS’da da kullanılabilir hale gelmiştir.

Boom 3D, 3D Surround teknolojisini kullanıyor olup özellikle müzisyenlerin en sık tercih ettiği ses arttırma programlarından bir tanesidir. Programın müzisyenler tarafından sık tercih edilmesinin en önemli sebebi ses optimizasyonu yapabiliyor olmasıdır. Ayrıca program sahip olduğu ekolayzır ile ses karıştırması yapmanıza da izin vermektedir.

En kaliteli sesi kulaklıktan almanıza yardımcı olan Boom 3D’yi indirmek için https://www.globaldelight.com/boom/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

3. Realtek HD Ses Yöneticisi

Açık kaynak kodlu bir grafik ses yükseltici programı olan Real HD Ses Yöneticisi, Windows sistemler için özel olarak üretilmiştir. Program tamamen ücretsiz olup içerisinde çok fazla özellik bulundurmaktadır ve Windows 10 cihazlarda varsayılan programlar arasında kurulu olarak gelmektedir.

Realtek HD Ses Yöneticisi karaoke, efekt özelleştirme ve Quadphonic mod gibi farklı özelliklere sahip son derece efektif bir ses arttırma programıdır.

Linux desteği de bulunan programı indirmek için https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/pc-audio-codecs-high-definition-audio-codecs-software adresini ziyaret edebilirsiniz.

4. FxSound

Gayet şık ve modern bir tasarıma sahip olan FxSound kullanımı çok kolay olan bir ses arttırma programıdır. Ücretli ve ücretsiz sürümü bulunan programı denemek için deneme sürümünü indirerek test yapabilirsiniz.

Bilgisayarınıza yüklediğiniz andan itibaren ses artışını fark edeceğiniz en iyi ses artırma programı sayılabilecek bir program olan FxSound’un indirme bağlantılarına https://www.fxsound.com/download adresinden ulaşabilirsiniz.

5. Viper4Windows

Windows için geliştirilen bir ses arttırma programı olan Viper4Windows, ses arttırmaktan daha fazlasını yapmaktadır. Programda şu özellikler yer almaktadır:

Viper XBass Viper XClarity Viper Cure Tech Surround Ekolayzer Eko Akıllı Ses Seviyesi

Sesi artırmanın yanında farklı efektler de uygulayabilen Viper4Windows kolay bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Basit ve sade arayüzü günlük kullanıcılara hitap ederken profesyonel bilgisayar kullanıcıları da rahatlıkla programı kullanabilmektedir.

Programı indirmek için https://www.gezginler.net/indir/viper4windows-v4w.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

6. Fidelizer Audio Enhancer

Özellikle müzik dinlerken daha fazla ses isteyen müzikseverler ve müzisyenler için geliştirilen Fidelizer Audio Enhancer, ücretli ve ücretsiz olarak farklı kullanım olanakları tanımaktadır. Programı kullanmak için ödediğiniz ücret arttıkça sahip olduğunuz özellik sayısı da artmaktadır.

Spotify, Youtube, Fizy ve Deezer gibi müzik dinleme uygulamlarıyla uyumlu bir şekilde çalışan programda 7 farklı hazır ses profili bulunmaktadır. Size hitap eden ses profilini seçip mükemmel ses deneyiminin keyfini sürebilirsiniz.

Fidelizer Audio Enhancer’in ödeme planını görmek ve programı edinmek için orijinal web sitesi olan https://www.fidelizer-audio.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

7. VLC Media Player

Windows için geliştirilen ve ücretsiz bir ses arttırma programı olan VLC, aynı zamanda bir medya oynatıcıdır da. En çok tercih edilen ve en iyi ses arttırma programı haline gelmiş olan VLC Media Player’i indirmek için https://www.videolan.org/index.html adresini kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim