Sosyal medya üzerinden usta oyuncu Ali Sürmeli hakkında iddialar ortaya atıldı. Son dakika haberine göre Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığını öğrenen vatandaşlar, Ali Sürmeli neden hastaneye kaldırıldı? sorusuna yanıt ararken, oyuncunun sağlık durumu da merak edilmeye başlandı. Son Dakika haberine göre, oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı. En son rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beğeniyle izlenen oyuncu Ali Sürmeli kimdir? İşte Ali Sürmeli biyografi ve sağlık durumu hakkında detaylar…

Ali Sürmeli Sağlık Durumu

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ali Sürmeli’nin ameliyata alınacağı bildirildi.

ALi Sürmeli Kimdir?

Ali Sürmeli, 7 Nisan 1958 yılında Bingöl’de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı “Tiyatro” bölümünden mezun (1985) olan sanatçı, Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay’ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde can verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle rol almaya başlamıştır.

Editör: TE Bilisim