Perşembe akşamları Fox TV’de ekrana gelen Mucize Doktor dizisi Ezo karakteriyle gündem oldu. Ali Vefa’nın komşusu Ezo henüz kimsenin bilmediği bir hastalıkla mücadele ediyor. Ezo’nun, aniden ellerinin titremesine neden olan hastalığı merak konusu. Ezo karakterinde rol alan Ezgi Asaroğlu’nun hayatı, biyografisi ve kişisel bilgileri de izleyici tarafından araştırılıyor. Doktor Ali Vefa’nın, Berhayat Hastanesi’nde arkadaşının hastalığını iyileştirmek için gösterecği çaba nasıl sonuç verecek? Mucize Doktor Ezo kim, gerçek adı ne? Mucize Doktor Ezo’nun hastalığı nedir? Konuyla ilgili merak edilen bilgiler haber metninde yer almakta.

Mucize Doktor Ezo kim, gerçek adı ne? Mucize Doktor Ezo’nun hastalığı nedir?

Mucize Doktor dizisinde Ezo karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu, 17 Haziran 1987 doğumlu. İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Ana Bilim Dalı’nda lisans eğitimini tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Bir Dilim Aşk’ dizisi ile yaşayan Asaroğlu, daha sonraki yıllarda Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece gibi birçok dizide yer almıştır

Kariyerine kısa metraj filmlerle ve çeşitli reklamlar ile devam eden oyuncu, ilk sinema filmini 2007 yılında çekmiştir. 2008 yılında gösterime giren For a Moment Freedom isimli sinema filmi Avusturya Fransa ortak yapımıdır.

30 farklı dalda ödül alan filmde canlandırdığı karakter ile birçok yapımcının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, 2010 yılında Oscar Ödüllerine Aday adayı gösterilmiştir.  Bu gelişme Asaroğlu’nun kariyerini zirveye taşımıştır.

‘Kampüste Çıplak Ayaklar’, ‘Acı Aşk’ ve ‘En Mutlu Olduğum Yer  filmleri ile beyaz perdede izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu ‘Leyla ile Mecnun’’ dizisinde de başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirmiştir.

Ezgi Asaroğlu son olarak FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da, Ali Vefa’nın komşusu Ezo karakterini canlandırmaktadır.

Mucize Doktor dizisine sonradan dahil olan Ezo karakterinin mücadele etmekte olduğu hastalıkla ilgili detaylar ise ilerleyen bölümlerde yer alacak.

Editör: TE Bilisim