İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İçişleri Bakanlığı memur alım sonuçları son durum ile ilgili detayları sizler için haberimiz derledik. İçişleri Bakanlığına personel alımı başvuru süresi 29 Ocak'ta sona erdi. " İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?" sorusu gündem oldu. Binlerce aday Bakanlığın resmi internet sitesinden personel alım ilanı duyurularını takip edenler başvurularını yaptı. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İçişleri Bakanlığı memur alım sonuçları son durum

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIM SONUÇLARI SON DURUM

İçişleri Bakanlığın resmi internet sitesinde yayımlanan ilanda 4B'li personel alımı için aşağıdaki sınav duyurusu yayımlandı; "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere söz konusu ilanda yer alan Ek-1/a ve Ek-1/b sayılı tablolarda adedi ve pozisyon unvanı belirtilen boş pozisyonlara giriş (sözlü) sınavı ile toplam 1.772 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır." denildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İçişleri Bakanlığına 2021 yılı içerisinde 21'i merkez ve 1751'i taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1772 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İçişleri Bakanlığı personel alım tarihleri 2021 yılında ne zaman yapılacak araştıran adaylar, İçişleri Bakanlığı personel alım şartlarını da merak ediyor.

Söz konusu personel alımına ilişkin duyuruya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı resmi internet siteleri üzerinden ulaşılabilecek. Başvuru tarihleri ise 25 ve 29 Ocak tarihleri arasında yapıldı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAVA HAK KAZANANLAR LİSTESİ

İçişleri Bakanlığı'nın personel alım başvurusu 29 Ocak mesai bitimine kadar alındıktan sonra, sözlü sınava girecek olan adayların listesi 5 Mart tarihinde bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Paylaşılan sözlü sınava katılma hakkı kazananlar listesinin ardından, İçişleri Bakanlığı sözlü sınav tarihleri olan 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihi arasında görüşmeler başlayacaktır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLÜ SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığının yayımladığı personel alımı ilanında sözlü sınav için isim listesi 5 Mart tarihinde yayımlanacağı açıklandı. Sözlü sınav bittikten sonra asıl ve yedek listesi daha sonra ilan edileceği duyuruldu. 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihinde yapılacak olan sözlü sınavların sonuçlarına dair bilgi paylaşılmadı. İçişleri Bakanlığı sözlü sınav sonuçları açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

Editör: TE Bilisim