Müge Anlı canlı izle 4 Şubat Perşembe! ATV ve YOUTUBE ile Müge Anlı canlı yayını izle HD! Hafta içi her gün saat 10:00’da izleyicisiyle buluşan Müge Anlı, bir çok olayı aydınlatma devam ediyor. Son olarak programa 14 yıldır haber alınmayan Gülcay (Sibel) Ekinci’nin son durumu programa damga vurdu. Canlı yayına bağlanan eniştenin şüpheli açıklamaları dikkat çekti. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte  Müge Anlı canlı izle 4 Şubat Perşembe! ATV ve YOUTUBE ile Müge Anlı canlı yayını izle HD!

MÜGE ANLI CANLI İZLE 4 ŞUBAT PERŞEMBE! ATV VE YOUTUBE İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE HD!

MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE! ATV

3 ŞUBAT ÇARŞAMBA YAYINI! YOUTUBE

MÜGE ANLI  SİBEL EKİNCİ OLAYI 

Komşusunda kaldığı sırada eniştesi Mehmet tarafından şiddet uygulanarak evden alınan ve kız kardeşi Gülçin'in evinde kalmaya başlayan Gülcay Ekinci'den o günden sonra bir daha haber alınamadı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, genç kadın eniştesi tarafından saçından sürüklenerek komşunun evinden götürüldü.

Telefonla yayına bağlanan bir izleyici ise o dönem Türkiye'yi şaşkınlığa uğratan bir açıklama yapmış, Gülcay'ı "Sibel" olarak bildiğini ve Mehmet Bey ile daha önceden nişanlı olduğunu anlatmıştı.

Olayda enişte Mehmet Bey, kayınvalidesini, Fadime Hanım damadı Mehmet’i suçlarken, Mehmet Bey Fadime Ekinci'nin kızını para karşılığında erkeklerle görüştürdüğünü iddia etmişti. Müge Anlı, çarpık ilişkilerin yaşandığı aile yaşantısına tepki göstermiş ve Anlı olay için “mide bulandırıcı” demişti. Bir başka izleyicisi ise, Gülcay Ekinci'nin çocuğunun babası Hacı Yaman'ı işaret etmişti.

Gülcay ‘eski nişanlısı şimdiki kardeşinin kocası’ olan Mehmet’ten ayrılınca mahallenin söylediğine göre her zaman sevdiği adamla birlikte yaşamaya başlıyor. Bu kişiden çocukları olduktan 5-6 ay sonra annesinin evine geri dönüyor. Bu sırada hapiste olan Mehmet Gülcay’ı rahatsız edemiyor ancak Gülcay’ın eve dönmesiyle kabus tekrar başlıyor. Ablasının her şeyden haberi var ve en sonunda arkadaşının kaldığı evden saçından sürüklenerek evden alınan Gülcay’dan izleyicinin söylemesiyle aslında 16 yıla yakındır kayıp olduğu belirtiliyor. Mehmet ise telefonla bağlanıp "Benim olaya ilgili hiçbir alakam kalmadığı, kanıtladı” diyor.

Editör: TE Bilisim