TV8'in sevilen yarışması Survivor 2021 heyecanı devam ediyor. Yarışmacıları yakından tanımak isteyen takipçiler adayların biyografi bilgilerini sık sık araştırıyor. Arka Sıradakiler,Çukur ve şahin Tepesi gibi yapımlarla ekranların tanıdık simaları arasına giren Çağrı Atakan da Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışmakta. Survivor Çağrı'nın boyu, yaşı, mesleki kariyeri ve biyografi bilgileri ise merak konusu. Peki, Survivor Çağrı Atakan aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Çağrı'nın boyu kaç ve hangi dizilerde oynadı? Bilgiler yazının devamında...

Survivor Çağrı Atakan aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Çağrı'nın boyu kaç ve hangi dizilerde oynadı?

Survivor 2021 Ünlüler takımında boy gösteren Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan, Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Atakan, 2007 yılında ilk kez ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola veren Atakan, Tiyatro ile de ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışını yaptı.  2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterinde rol aldı.

Çağrı Atakan şu sıralar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarına ise devam etmektedir.

185 cm boyundaki Survivor Çağrı Atakan, 79 kilodadır.

Çağrı Atakan’ın oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Editör: TE Bilisim